Bedrijfsnaam: Body-Pitstop
Adres: Zeverijnstraat 6,
1216GK Hilversum
Telefoonnummer: 035-7602260
 • Natuurgeneeskundige therapie

Over ons

Bij Body-Pitstop ben je aan het juiste adres voor bio-resonantie en labonderzoeken. Eigenaresse Elvira Zwanikken helpt je om inzicht te krijgen in de connectie tussen je lichaam, gedachten en emoties.

Neem contact op via:

Artikelen van Body-Pitstop

 • uitgerust
  Gezond en uitgerust het nieuwe jaar in!
  Vaak is het rond de jaarwisseling tijd voor reflectie. Hoe is het afgelopen jaar verlopen, en wat wil je anders doen?
 • leerproblemen
  Leerproblemen? Een oplossing uit onverwachte hoek
  Vandaag de dag moeten kinderen een heleboel, en er kunnen dus genoeg redenen zijn waarom jouw kind soms wat minder lekker in zijn vel zit. Misschien voelt je kind zich wel moe, energieloos en kan het zich maar slecht concentreren op school. Dat leidt tot problemen met de lessen, waardoor je kind zich nog negatiever gaat voelen.
 • gezondheid
  Praten over gezondheid met de natuurgeneeskundige
  Onze gezondheid vinden we, logischerwijs, heel belangrijk. Uit onderzoek blijkt dan ook dat een goede gezondheid bijdraagt aan geluk, omdat het ons in staat stelt te kunnen doen wat we willen zonder lichamelijke beperkingen. Gezondheid is een gevoel van lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn.
 • overgang
  'De overgang was een martelgang'
  Het verhaal van Mirthe (54): ‘Toen ik relatief jong was, heb ik mijn moeder verloren. Met haar heb ik dan ook nooit kunnen praten over de overgang. Dat was echt een gemis, want ik had nooit verwacht dat het me zo moeilijk zou vallen.
 • vermoeidheid
  Weg met vermoeidheid! Voel je weer fit
  Zeven uur, de wekker gaat af. Doodmoe kom jij overeind. Je bent bekaf en zou je liever nog een paar keer omdraaien, maar de plicht roept. Je bent al tijden zo moe en sleept je met pijn en moeite door de dag heen.
 • moe
  Gaap! Ben jij altijd moe?
  Kun jij je met de beste wil van de wereld niet herinneren wanneer jij je voor het laatst echt helemaal ontspannen en uitgerust voelde? Als het zo lang geleden is dat je er diep over na moet denken, dan is het tijd om te onderzoeken waardoor dit komt.
 • verkouden
  Hoogzomer en verkouden? Test jouw weerstand!
  Het is hartje zomer, de zon schijnt veel en iedereen is graag buiten. Maar jij weer eens hartstikke verkouden. De meeste mensen denken bij een verkoudheid aan de herfst of winter, maar jij loopt het hele jaar door te snotteren.
 • kind
  Is jouw lichaam klaar voor een kind?
  Een kinderwens gaat gepaard met heel veel voorbereiding. Je bereidt je leven voor door geld opzij te zetten, je huis door een babykamer vrij te maken en je vervoer door een ruime auto aan te schaffen. Maar ook je lichaam heeft voorbereiding nodig.
 • gezond
  Ben jij gezond? Test het!
  Natuurlijk vind jij het belangrijk dat je lichaam in topconditie is. Je hebt er immers maar één! Je wilt een gezond en sterk lichaam dat je hele leven meegaat. Je doet er dan ook alles aan om dat te realiseren.
 • gezond
  Ben jij zo gezond als dat je je voelt?
  ‘Trrring!’ Daar gaat de wekker. Hoewel het zonlicht al vanachter de gordijnen naar binnen schijnt en de vogels vrolijk tjilpen, draai jij je liever nog om voor een paar uur. De reden: je voelt je nog vreselijk moe. En dit is niet de eerste keer deze week of maand dat je zo moe wakker wordt.
 • omega-3
  Omega-3 en COPD: niet genezen, wél verlichten
  Je voelt je benauwd, moet veel hoesten, bent kortademig en snel vermoeid. Dit zijn klachten waar iedereen weleens last van heeft. Zoals wanneer je een fikse verkoudheid onder de leden hebt. Meestal zijn deze klachten onschuldig. Maar als je te maken hebt met de longziekte COPD, dan blijft het niet bij een tijdelijk ongemak.
 • Omega-3
  Wat heeft Omega 3 met reuma te maken?
  Elke dag opstaan met pijn en stijfheid in je spieren, die gedurende de dag erger worden. Boodschappen in je mandje leggen, een sinaasappel pellen of de vaatwasser inruimen. Alledaagse dingen die lastig zijn, of zelfs helemaal niet lukken.
 • Omega-3
  Wat weet jij over Omega-3? Doe de quiz!
  Je hebt er vast weleens van gehoord: onverzadigde vetten als Omega-3 zijn belangrijk voor je gezondheid. Omega-3 helpt bij het voorkomen van hart- en vaatziekten, zoals te veel cholesterol in je bloed, een te hoge bloeddruk en hartritmestoornissen. Ook draagt het vetzuur bij aan een goed gezichtsvermogen en een goede hersenfunctie.
 • Omega-3
  Goed voorbereid zwanger worden met Omega-3
  Wil jij graag zwanger worden. Dan is het extra belangrijk om nú alvast op je voeding te gaan letten.
 • omega-3
  Omega 3 helpt hart- en vaatziekten voorkomen
  Als je kijkt naar de Top 3 van doodsoorzaken in Nederland, staan hart- en vaatziekten op een tweede plaats. Een zorgelijke ontwikkeling, zeker wanneer je bedenkt dat er met leefstijl en voeding veel ellende voorkomen had kunnen worden. We willen immers allemaal zo lang mogelijk gezond en vitaal blijven.
 • Omega-3
  Zwanger worden? Zorg voor genoeg Omega-3
  Je weet natuurlijk allang dat bij een gezonde leefstijl een verantwoord en gevarieerd voedingspatroon hoort. Wanneer je een kinderwens hebt en graag zwanger wilt worden, is het extra belangrijk om nú alvast op je voeding te gaan letten. Zo is je lichaam goed voorbereid zodra er een kindje in je gaat groeien. Het kindje betrekt zijn bouwstoffen namelijk uit jou.
 • omega-3
  Ga jouw winterdip te lijf met Omega-3!
  Wanneer de dagen weer korter worden, de bomen hun bladeren verliezen en de regen steeds vaker met bakken uit de hemel valt is het najaar aangebroken. Dit keerpunt in de natuur is niet voor iedereen prettig, want 1 op de 3 mensen heeft last van een winterdip.
 • omega-3
  De invloed van omega 3 op een auto-immuunziekte
  Je realiseert je vaak pas hoe waardevol gezondheid is, wanneer je ziek bent. Als het om een griepje of een ander kortdurend ongemak gaat, ben je doorgaans zo weer op de been. Bij een auto-immuunziekte is dat een ander verhaal.
 • omega-3
  Vijf keer Omega-3
  De meeste onverzadigde vetten zijn goed voor je. Eén van die onverzadigde vetten zijn Omega-3-vetzuren. Omega-3 heeft een positieve invloed op verschillende risicofactoren voor hart- en vaatziekten.
 • herstel
  Zelf meewerken aan je herstel
  Wanneer je te maken hebt met een ernstige ziekte, staat alles in het teken van het aanpakken ervan. Je hebt dan wellicht de neiging om alles over je heen te laten komen.
 • detox
  Lekker in je vel door detox
  De zomer is de tijd om onbezorgd en vol energie te genieten van je vrije tijd.
 • bioresonantie
  Met bioresonantie kijk je niet langer machteloos toe
  Zelf ziek zijn komt nooit gelegen. Maar als je kind ziek is, zou je dat toch het liefst zelf overnemen. Wat kun je je machteloos voelen als je merkt dat je kleintje niet lekker is.
Toon meer >
Toon minder >