Bedrijfsnaam: Body Stress Release Praktijk Apeldoon
Adres: Gerrit Palmlaan 31,
7339 HD Ugchelen
Telefoonnummer: 06-45921025
 • BSR

Over ons

Body Stress Release Apeldoorn gebruikt een gezondheidstechniek die het lichaam stimuleert om vastgezette spierspanning (body stress) los te laten (release)

Neem contact op via:

Artikelen van Body Stress Release Praktijk Apeldoon

 • trauma
  Een trauma behandelen met BSR
  Pijn is een belangrijk mechanisme van je lichaam. In beginsel is het een signaal dat er iets mis is, zodat je actie kunt ondernemen. In onze westerse maatschappij zijn we het echter verleerd om naar ons lichaam te luisteren. We denderen maar door.
 • BSR
  Met BSR die spanning loslaten!
  Wanneer je de diagnose kanker krijgt, kom je vrijwel altijd in een langdurig behandeltraject. Zo’n periode is niet alleen enorm zwaar voor je lichaam, maar ook voor je geest. Deze stress en heftige emoties kun je er niet bij gebruiken, maar het is lastig om stressvrij te blijven. Stress is immers een menselijke reactie en normaal gesproken kan je lichaam hier wel mee omgaan.
 • stress
  Ontsnap aan stress met Body Stress Release!
  Voor velen geldt dat de dagen in razendsnel tempo voorbijvliegen. De dag begint al vol drukte: iedereen moet op tijd uit bed om naar school of werk te vertrekken. Je hebt de nodige deadlines op kantoor, en als je weer naar huis gaat, is het tijd voor sport, vrienden en familie.
 • BSR
  'Mede door BSR voel ik mij zóveel beter dan jaren geleden!'
  Jarenlang werkte ik in de automatisering. Op een dag, nu bijna 20 jaar geleden, was ik in mijn auto op weg naar een klant. Het gebeurde in een split second: een auto reed mij met hoge snelheid van achteren aan.
Toon meer >
Toon minder >