Bedrijfsnaam: Body Stress Release Waterland
Adres: Waterlandplein 3B,
1441HV Purmerend
Telefoonnummer: 06-29516503
 • BSR

Over ons

BSR Waterland is opgericht door Suzanne van de Nes. Zij helpt dagelijks mensen met lichamelijke, emotionele of chemische overbelasting. Body Stress Release stimuleert het zelfgenezend vermogen en helpt het lichaam om weer optimaal te functioneren.

Neem contact op via:

Artikelen van Body Stress Release Waterland

 • klachten
  BSR helpt bij vage klachten!
  Ervaar je spanning, stijfheid of pijn? Voel je je thuis in je lijf? Veel (vage) klachten zijn terug te voeren op spierspanning: body stress. Body Stress Release (BSR) kan je helpen: ‘De impulsen die ik geef, zijn heel subtiel, maar hebben veel effect.
 • BSR
  BSR kan prima naast reguliere zorg
  Je hebt pijn of ervaart klachten die ‘gewoon’ geworden zijn, je klachten hebben een onbekende oorzaak of er is een bepaalde ziekte vastgesteld, maar ondanks behandelingen is er nauwelijks sprake van verbetering. Herken je dit?
 • BSR
  BSR: kind blij, ouders blij
  Voor veel ouders zal gelden: als mijn kind gelukkig is, dan ben ik dat ook. Maar wat als je kind, klein of groot, niet zo vrolijk en blij is? Wat als je kind slecht slaapt, pijn heeft of constant druk en onrustig is?
 • BSR
  ‘Als BSR-practitioner heb ik een prachtig vak’
  ‘Ik vergeet nooit meer dat ik in de auto zat, op weg naar huis na mijn eerste kennismaking met Body Stress Release (BSR). Ik voelde van alles, maar had vooral het gevoel dat ik eindelijk, met alle klachten die ik in de loop van mijn leven had gehad, nu op de goede plek terechtgekomen was.
 • BSR
  De wonderen zijn de wereld nog niet uit met BSR
  Er gebeuren wondertjes in mijn praktijk. Neem nou het paardenmeisje, Lindsey (19), die na een val van haar paard al een jaar lang elke dag hoofdpijn heeft: na 3 releases is de hoofdpijn zo goed als weg. Of Hans (44), werkzaam bij Defensie. Diverse keren werd hij uitgezonden naar oorlogsgebied.
 • BSR
  BSR voor een ontspannen zomervakantie
  Ja! Het is eindelijk zomer! Heerlijk, wie kijkt er nou niet uit naar een welverdiende vakantie? Hét moment om weer eens te ontspannen: lekker doen waar je zelf zin in hebt. Net als Anita (36): ‘Ik had me enorm op onze vakantie verheugd.
 • BSR
  ‘Door BSR weer lekker in mijn vel zitten’
  ‘Body Stress Release? Ik had er nog nooit van gehoord!’ Ingrid (40) had jarenlang verschillende klachten.
 • body-stress-release
  Body Stress Release opent de deur naar gezondheid
  Body Stress Release? Ik had er nog nooit van gehoord!’ Ingrid (40) had jarenlang verschillende klachten.
 • lijf
  Blij met je lijf!
  Het klinkt zo makkelijk: ‘Blij zijn met je lijf’. Maar hoe dan? Loop je al een tijdje rond met klachten? Ben je moe, slaap je niet goed? Is het vol in je hoofd?
 • Body-Stress-Release
  Word weer blij met je lijf
  Het klinkt zo gemakkelijk: ‘Word weer blij met je lijf!’ Maar hoe dan? Veel mensen hebben een veeleisende baan, maken een emotioneel zware tijd door, zijn net geopereerd of hebben een ongeluk gehad.
 • body-stress-release
  'Wonderlijk wat er met body stress release te bereiken is'
  ‘Ik heb nog nooit zoiets bijzonders ervaren!’ Dit zei Marina (44), na haar derde afspraak voor Body Stress Release (BSR). Dit is een unieke, zachte gezondheidstechniek die het zelfherstellend vermogen van het lichaam activeert.
Toon meer >
Toon minder >