Bedrijfsnaam: BodyRestyle Eindhoven
Adres: de Schoren 7,
5298MH Liempde
Telefoonnummer: 06-14476411
 • Cryolipolyse
 • HIFU
 • Huidverjonging

Over ons

Bij BodyRestyle Eindhoven ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten behandelingen: tanden bleken, vetcelbevriezing, tattoo verwijdering, IPL, Fish Spa, Lipo Laser, HiFu en wimperextensions.

Neem contact op via:

Artikelen van BodyRestyle Eindhoven

 • injectables
  Eerste hulp bij huidveroudering!
  Nu het winter is, blijf je maar al te graag in je warme bed liggen. Niet eens alleen omdat het buiten ijskoud is. Als je eerlijk bent, komt het ook door iets anders. Het vermoeide hoofd dat jou vanaf de andere kant van de spiegel aanstaart, geeft jou nou niet dat ‘wauw’-gevoel.
 • Rimpels
  Al na één behandeling zie je resultaat!
  Je kent het vast wel: je staat voor de spiegel en de eerste rimpels en lijntjes staren je meedogenloos terug. Het valt niet te ontkennen. De tijd tikt langzaam verder en jouw eens zo gladde huid begint ouderdomsverschijnselen te vertonen.
 • frisse-huid
  Wie heeft de meest frisse huid van het land?
  Zucht, als je foto’s van tien jaar geleden bekijkt, valt je op dat je er toen nog zo jong en fris uitzag. Alhoewel je je van binnen nog net zo fit en vitaal voelt, is je huid slapper geworden, je kaaklijn minder strak en zijn de rimpels rond je ogen en op je voorhoofd niet te missen.
 • cryolipolyse
  Met cryolipolyse op je allermooist!
  Je loopt op je vrouwelijkst in je mooie jurk langs de terrasjes. Je lacht en je ziet eruit alsof de wereld aan je voeten ligt. Wat niemand ziet, maar wat jij overduidelijk voelt, zijn je dijbenen die tegen elkaar schuren.
 • cryolipolyse
  Met cryolipolyse vries je de laatste centimeters er zó af!
  Ook al eet je gezond en krijg je genoeg beweging, toch kun je dan nog ‘last’ houden van die laatste vetrandjes. Wat je ook probeert: je krijgt ze maar niet weg. In dat geval is cryolipolyse, ook wel ‘coolsculpting’ genoemd, een uitkomst.
Toon meer >
Toon minder >