Bedrijfsnaam: BSR Kennemerland / Spanningsvrijlichaam
Adres: Heussensstraat 2A,
2023JR Haarlem
Telefoonnummer: 06-17407274
 • BSR

Over ons

Bij BSR Kennemerland ben je aan het juiste adres voor pijnklachten. Spierspanningen in het hele lichaam kunnen door body stress release verdwijnen. Eigenaresse Laura Sinnema helpt cliënten lekkerder in hun vel te zitten, zodat ze weer met plezier gaan sporten en werken.

Neem contact op via:

Artikelen van BSR Kennemerland / Spanningsvrijlichaam

 • BSR
  Met BSR een spanningsvrij lichaam
  Het verhaal van Catarina (39 jaar): ‘Eigenlijk hikte ik er al tijden tegenaan. Zaken als perfectionisme en overdreven kritisch op mezelf zijn, zijn me al van jongs af aan niet vreemd.
 • vermoeidheid
  Last van vermoeidheid? BSR helpt!
  Body Stress Release? ‘Ik had er nog nooit van gehoord!’ Marc (48) had al een paar jaar verschillende klachten zoals vermoeidheid, een opgejaagd gevoel en lage rugproblemen. Marc, een sportieve man, die inmiddels een marathon op zijn naam heeft staan, kreeg extreme vermoeidheidsklachten naar een zware infectie. Ook zijn onderrug bleef na het lopen van de marathon een blijvende terugkomende blessure.
 • BSR
  Een spanningsvrij lichaam door BSR
  Het klinkt zo gemakkelijk: een spanningsvrij lichaam. Maar hoe dan? Loop je al een tijdje rond met klachten? Ben je moe, slaap je niet goed? Is het vol in je hoofd?
 • afrika
  'In Afrika had ik olifanten in mijn achtertuin'
  In Afrika heb ik leren loslaten.’ Aan het woord is de reislustige Laura Sinnema, die in de afgelopen 15 jaar 4 jaar van haar leven in 18 verschillende Afrikaanse landen heeft doorgebracht.
 • BSR
  Door BSR een spanningsvrij lichaam
  Het klinkt zo gemakkelijk: een spanningsvrij lichaam. Maar hoe dan? Loop je al een tijdje rond met klachten. Ben je moe, slaap je niet goed? Is het vol in je hoofd?
 • BSR
  BSR helpt je te ontspannen
  Het klinkt zo gemakkelijk: een spanningsvrij lichaam. Maar hoe dan? Veel mensen hebben een veeleisende baan, maken een emotioneel zware tijd door, zijn net geopereerd of hebben een ongeluk gehad.
 • spanningsvrij
  Een spanningsvrij lichaam, wie wil dat niet?
  Veel mensen realiseren zich niet wat de impact van ziekte op een lichaam is. De onrust, bezorgdheid, frustratie, vermoeidheid, chemische stress en onzekerheid zorgen naast het ziektebeeld vaak voor nog meer ongemak.
Toon meer >
Toon minder >