Bedrijfsnaam: BSR Laren
Adres: Pastelstraat 60,
1339 JA Almere
Telefoonnummer: 06 53739485
 • BSR

Over ons

Irma de Vries kreeg een nekhernia en een whiplash. Behandelingen met BSR bleken zó succesvol, dat ze zich erin ging verdiepen en een eigen praktijk begon.

Neem contact op via:

Artikelen van BSR Laren

 • body-stress-release
  'Ineens begreep ik dat ik practitioner moest worden'
  Waarom ik Body Stress Release (BSR) Practitioner ben geworden?’ Irma de Vries lacht en blikt terug naar lang geleden. ‘Ik heb in het verleden diverse nekhernia’s gehad. Ik ben daar vaak voor behandeld, maar er was niet één techniek die mij van mijn klachten afhielp.
 • body-stress-release
  'Door body stress release van mijn klachten verlost!'
  Liesbeth (37): ‘Ik ben een workaholic, ik geef het eerlijk toe. Ik vind het heerlijk en kan me er helemaal in verliezen. Je kunt mij dan ook niet betrappen op een ‘van-negen-tot-vijfmentaliteit’. Weken van 50 uur of meer zijn voor mij eerder regel dan uitzondering. En alhoewel ik daar helemaal niet moeilijk over doe, merk ik wel dat mijn lichaam steeds vaker een beetje begint te protesteren.
 • stress
  Body stress release tegen stress
  Één op de drie mensen krijgt de diagnose kanker en heeft daardoor te maken met een langdurig behandeltraject. Zo’n traject is erg zwaar en gaat gepaard met allerlei emoties en stress.
 • gespannen-lichaam
  'Constant een gespannen lichaam is niet normaal!'
  Anja: ‘Toegegeven, ik heb een druk leven en gun mezelf weinig ontspanning. Onlangs zijn we op skivakantie geweest en ik had verwacht dat ik daar volledig tot ontspannen zou komen. Frisse lucht, veel beweging en ‘s avonds genieten van het haardvuur. Nou, dat heb ik geweten.
 • body-stress-release
  Wat jouw lichaam je vertelt
  Met een heel nieuw jaar voor je denk je vast al wel eens na over hoe je dat blanco jaar kunt gaan invullen. Misschien ga je lekker verder zoals je het afgelopen jaar ook deed.
 • stress
  Laat de spanning los!
  ‘Het is ongeveer 15 jaar geleden toen ik in korte tijd twee hernia’s en een whiplash opliep’, vertelt Irma. ‘Die hernia’s gebeurden natuurlijk niet zomaar. Bij mij was het een opeenstapeling van heel veel dingen: stress, vaak sporten en een poos ziek zijn.
Toon meer >
Toon minder >