Bedrijfsnaam: Centrum voor Esthetische Chirurgie Friesland
Adres: Henri Dunantweg 2,
8934 AD Leeuwarden
Telefoonnummer: 058-2866966
E-mail:
Website: www.cecf.nl
 • Plastische chirurgie
 • Ooglidcorrectie
 • Cosmetische ingreep

Over ons

Met onze jarenlange ervaring leveren wij topzorg op het gebied van esthetische chirurgie en bieden wij een breed scala aan behandelingen. De behandelingen worden uitgevoerd in een veilige ziekenhuissetting, na uitgebreide analyse van uw vragen en verwachtingen over uw uiterlijk. Cliëntvriendelijkheid, goede en zo volledig mogelijke voorlichting en het waarborgen van kwaliteit van zorg, kenmerken het CEC Friesland. Naast nieuwe consulten verrichten wij ook second opinions.

Neem contact op via:

Artikelen van Centrum voor Esthetische Chirurgie Friesland

 • borstreconstructie
  ‘Na de borstreconstructie zien mijn borsten er natuurlijk uit'
  Elke ochtend als ik uit de douche stap en me voor de spiegel afdroog, ben ik weer blij met het resultaat. Van een afstandje zie je niet direct iets aan mijn borsten. Totdat je beter kijkt. Er loopt een litteken boven mijn tepel langs en er is een litteken onder mijn borst te zien. Ook op mijn buik siert een litteken.
 • buikwandcorrectie
  'Door de buikwandcorrectie voel ik mij weer mezelf!'
  In januari 2017 ben ik bevallen van mijn tweede kind. De bevalling ging soepel, het verliezen van mijn zwangerschapsbuikje niet. In het begin dacht ik dat dit vanzelf minder zou worden.
 • ooglidcorrectie
  'Had ik die ooglidcorrectie maar eerder gedaan!’
  Na mijn scheiding ben ik door een diep dal gegaan. Het was een heftig jaar en dat heeft zijn sporen nagelaten.
 • botoxbehandeling
  'Ik ben erg blij met deze botoxbehandeling!'
  Cathelijn: ‘Het lijkt wel of de tijd tussen mijn 40e en mijn 50e jaar veel sneller ging dan de jaren ervoor. Ik weet wel dat het een illusie is, maar toch voelt het zo. En als ik in de spiegel kijk, komt mijn spiegelbeeld overeen met mijn gevoel. Vroeger was mijn huid zacht en glad. Tegenwoordig zie ik kraaienpootjes, steeds meer rimpels en zelfs een frons rimpel.
Toon meer >
Toon minder >