Bedrijfsnaam: Christianne Lingerie
Adres: Markt 21,
6602AN Wijchen
Telefoonnummer: 024-6422936
 • Lingerie

Over ons

In lingeriebedrijf Christianne Lingerie helpen moeder Ans en dochter Christianne met hun team vrouwen aan passende lingerie. In de winkel is een ruim assortiment lingerie, bad- en nachtmode te vinden. Merken die verkocht worden zijn: Marie Jo, PrimaDonna, Chantelle, Felina en Simone Pérèle.

Neem contact op via:

Artikelen van Christianne Lingerie

 • lingerie
  Een koude winter met prachtige lingerie
  Lingerie is meer dan ‘gewoon’ ondergoed. Wanneer jij een stralend lingeriesetje draagt, krijgt je zelfvertrouwen een enorme boost.
 • nachtkleding
  Nachtkleding is méér dan die simpele pyjama
  Stijlvolle pyjama’s, kimono’s, nachtjurkjes en prachtige zijden en kanten outfits: dát is de nachtmode van dit najaar. Ben jij een verleidelijke vamp, een romantisch type of vind jij het vooral belangrijk dat het lekker zit en warm is?
 • lingerie
  Een zwoele zomer met prachtige lingerie
  Natuurlijk heb jij je zomergarderobe al helemaal summerproof gemaakt: mooie (strapless) jurkjes en tops in luchtige en lichte stoffen. Maar datgene wat je ónder je zorgvuldig uitgekozen kleding draagt, is natuurlijk ook aan modetrends onderhevig.
 • badmode
  Lessons in lingerie #2
  De zon, de zee, een ijsje en jij in je prachtige bikini of badpak, flanerend als een echte diva.
 • lingerie
  Lessons in Lingerie #1
  Weet jij alles over lingerie? In dit artikel lees je alle tips en trucks over het dragen van het juiste ondergoed.
 • lingerie
  Benadruk je vrouwelijkheid met onweerstaanbare lingerie!
  Het zal je vast niet zijn ontgaan: het mooie lingeriesetje dat Kim-Lian draagt in de fotoshoot van het ForYou Magazine. Vier je vrouwelijkheid en ga op zoek naar prachtige lingerie die precies bij jou past!
 • nachtkleding
  Extra vrouwelijk, ook in de nacht
  In het najaar kunnen we weer genieten van de gezellige, knusse avonden. Heerlijk op de bank met de kaarsjes aan en een kop thee in je handen.
Toon meer >
Toon minder >