Bedrijfsnaam: Coach House
Adres: Huizermaatweg 31,
1273NA Huizen    5836 km
Telefoonnummer: 06-52214414
 • Coaching
 • Loopbaancoaching

Over ons

Practice what you preach. Dat is wat ik binnen Coach House doe als coach. Want of je nu CEO bent, medewerker, ondernemer of coach, welke rol je ook hebt of ambieert, je bent allereerst mens.

Neem contact op via:

Artikelen van Coach House

 • persoonlijkheidstest
  Beter voorbereid met een persoonlijkheidstest
  Nu je hebt gesolliciteerd op die leidinggevende functie wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op het gesprek en het assessment. Een online persoonlijkheidstest of leiderschapstest lijkt daarvoor een goed idee.
 • zelfliefde
  Het zit nu wel goed met zijn zelfliefde en zelfvertrouwen
  Zelfliefde en zelfvertrouwen. Voor niet iedereen zijn deze begrippen vanzelfsprekend. Vooral in deze tijd waarin we ons vaak menen te moeten spiegelen aan de perfecte plaatjes op social media.
 • zelfontwikkeling
  Zelfontwikkeling opent nieuwe deuren
  Caroline (39) had een geweldig vooruitzicht. Over een halfjaar zou Yvonne, haar leidinggevende, met pensioen gaan en nu werd Caroline voorgedragen als haar opvolgster. Ze vond het geweldig. Maar aan de andere kant voelde het ook spannend.
 • carrièreswitch
  ‘Die carrièreswitch was mijn beste beslissing ooit’
  Els (42) had nooit een carrièreswitch overwogen, maar na het faillissement van het IT-bedrijf waar ze als leidinggevende van haar afdeling werkte, was er veel veranderd. Er volgde een doorstart. De multinational die de vestiging mét haar werknemers had overgenomen zorgde voor veel veranderingen. Gelukkig vielen er geen ontslagen, maar de sfeer was niet te vergelijken met voorheen.
 • leiderschap
  Goed leiderschap begint met goede communicatie
  Familiebedrijven zijn prachtig. Ze zijn sterk maatschappelijk betrokken en zichtbaar aanwezig in de regio. Toch kunnen er ook nadelen aan kleven. Dat ondervond Edwin (36) toen hij de groothandel van zijn vader overnam.
 • TMA-Talent-managementanalyse
  'Die TMA talentenanalyse maakte alles duidelijk'
  Toen Jessie (36) haar vwo-diploma had behaald, wilde ze eerst een tussenjaar doen. Ze had nog geen idee wat ze wilde gaan studeren.
 • burn-out
  Van burn-out naar een nieuwe toekomst!
  Tamar (37) merkte vlak voor de feestdagen dat ze steeds meer fysieke klachten kreeg: hoofdpijn, vermoeidheid, prikkelbaar en slecht kunnen slapen omdat ze alleen maar lag te piekeren. En dan die huilbuien steeds op de meest onverwachte momenten. Jeetjemina, zo kende ze zichzelf helemaal niet.
 • zelfreflectie
  Zelfreflectie: hoe was jouw jaar?
  Alhoewel ieder moment van het jaar in feite geschikt is om de tijd die achter je ligt eens goed te overdenken, is voor mij het eind van het jaar altijd dé tijd voor zelfreflectie. Gewoon even de balans opmaken, terugkijken naar de maanden die achter me liggen. Het is gewoon zo’n mooi leermoment.
 • zelfleiderschap
  Elke werknemer zou dat stukje zelfleiderschap moeten kunnen nemen
  Binnen bedrijven komt het voor dat bepaalde teams minder goed presteren. De oorzaak daarvan is vaak te vinden in de onderlinge verhoudingen en communicatie binnen afdelingen. Er kan sprake zijn van irritaties, onvrede of de collega’s kunnen niet allemaal goed met elkaar overweg.
 • burn-out
  Van burn-out naar een baan die bij me past
  Toen Janneke (39) voor het eerst bij me kwam, was ze aan het herstellen van een pittige burn-out. Zelf had ze die absoluut niet zien aankomen. Ze deed immers alleen maar dingen die ze leuk vond (dacht ze)? Voor haar uitdagende baan op het evenementen organisatiebureau maakte ze vaak lange dagen.
 • zelfontwikkeling
  Hoe zit het met jouw zelfontwikkeling?
  Diana (45) had het gevoel dat ze in de herfst van haar leven was aanbeland. Haar taak zat erop sinds haar dochter het nest had verlaten om in een stad aan de andere kant van het land te gaan studeren. Ineens waren Rob en zij weer met zijn tweeën.
 • zelfleiderschap
  Zelfliefde + zelfvertrouwen = zelfleiderschap
  Vorige week kwam ik Hanneke tegen. Wat zag ze er fantastisch uit! Ze straalde helemaal.
 • coaching
  Zelfleiderschap nemen, zo doe je dat
  Waar denk jij aan bij de ideale leider? Waarschijnlijk denk je dan al snel aan een leidinggevende rol, bijvoorbeeld op de werkvloer.
 • doel-bereiken
  Welk doel wil jij bereiken in het nieuwe jaar?
  Veel mensen maken in het nieuwe jaar nieuwe plannen, zoals een bepaald doel bereiken. Je hoort dit meestal voorbij komen als ‘goede voornemens.’ Dat is niet zo gek, want veel mensen reflecteren aan het eind van een jaar. Ze vragen zich bijvoorbeeld af hoe ze het afgelopen jaar ervaren hebben, en wat ze hebben bereikt.
 • feestdagen
  Wat doen we nu met de feestdagen: hoe voorkom je stress?
  Wat doen feestdagen met jou? Heb je er een bloedhekel aan of vind je het juist leuk? Of je de kerstdagen nu geweldig vindt of juist niet, in beide situaties kun je tegen stress of spanning aanlopen. Als je niks met de feestdagen hebt, kijk je er misschien tegenop.
 • reflecteren
  Welke vragen stel jij tijdens het reflecteren?
  Het jaar loopt bijna op het eind, waardoor je vaak automatisch meer tot inkeer komt. Net zoals er op tv, in de krant en op social media allerlei lijstjes worden gemaakt met de gebeurtenissen van de afgelopen periode, doe je dat ook met je eigen leven. Wat is er allemaal gebeurd?
 • coaching
  Coaching zweverig? Integendeel!
  Veel mensen denken dat coaching of counseling iets zweverigs is. Het kan zijn dat je een verkeerd beeld hebt door social media. Maar coaching is in de meeste gevallen helemaal niet vreemd of zweverig.
 • zelfvertrouwen
  Zelfvertrouwen vergroten voor meer regie
  Voor de één is het iets heel vanzelfsprekends, voor de ander is het er bijna nooit. Een gevoel van zelfvertrouwen. Cynthia (40) worstelde het grootste deel van haar leven met een tekort aan het gevoel van zelfvertrouwen.
 • zelfliefde
  Heb jij genoeg Zelfliefde?
  Veel mensen vinden het lastig om van zichzelf te houden. Dat komt vaak doordat ze zich laten leiden door de verwachtingen van hun omgeving of de eisen van de maatschappij. Dat gold in ieder geval voor Susan (39). Ze had het gevoel de perfecte werknemer, partner en ouder te moeten zijn.
 • loopbaan
  Een nieuwe uitdaging in je loopbaan
  We hebben een roerige periode achter de rug. Misschien moest je tijdens de pandemie ineens veel thuiswerken, is de inhoud van je werkzaamheden veranderd, of ben jij zelf veranderd. Denk eens na: ben jij nog blij met je baan?
 • burn-out
  De eerste stap na een burn-out
  Heb jij last van langdurige spanningsklachten, ben je de controle verloren, en heb je moeite met je dagelijkse taken? Dan kan het zijn dat je, net als 1 op de 6 Nederlanders, een burn-out hebt. Dat beïnvloedt je functioneren en dagelijks leven behoorlijk.
 • energie
  Nieuwe kansen, nieuwe energie!
  Linda was altijd blij geweest met haar baan als copywriter bij een marketingbureau. De teksten die ze schreef zorgden voor grote tevredenheid van haar werkgever, haarzelf én de klanten die ze bediende. Ze vond het heerlijk om te doen en kreeg er energie van.
 • zelfreflectie
  Tip: maak tijd voor zelfreflectie
  Eigenlijk zou ieder mens zo nu en dan eens een moment van zelfreflectie moeten inplannen. In de praktijk kom je daar echter zelden aan toe door de dagelijkse ratrace. We hebben het immers allemaal druk en beginnen iedere dag weer met een overvolle agenda.
 • burn-out
  Die burn-out kon nét voorkomen worden
  Ik leerde Jack kennen toen ik als coach werd ingeschakeld bij het bedrijf waar hij al jaren werkt om de teams op zelforganisatie te coachen. Jack is een leuke vent, heel enthousiast en altijd bereid om zich voor 200% in te zetten.
 • bedrijf
  Hun bedrijf is weer klaar voor de toekomst
  Bert en Ilse hadden op 1 januari 2020 het familiebedrijf van hun vader officieel overgenomen. Al van jongs af aan draaiden ze mee in de drukkerij die hun opa ooit begonnen was.
 • zelfleiderschap
  Zelfleiderschap is weten wie je bent en daar voor staan
  Altijd was er dat stemmetje in haar achterhoofd: ‘Je bent niet goed genoeg. Dat kun jij toch niet.’ Altijd voelde ze die onzekerheid. En dat zat Joyce behoorlijk dwars.
 • burn-out
  Burn-out eruit, positieve energie erin!
  Annemiek liep in maart vorig jaar, toen we in Nederland voor het eerst met een lockdown geconfronteerd werden, al op haar tandvlees. Op haar werk zat ze middenin een hectische periode. Het bedrijf waar ze werkte, had een groot project binnengehaald, waarvoor Annemiek de verantwoording droeg.
 • talent
  Ieder talent op de juiste plek
  Vorig jaar leerde ik Luuk kennen. Hij werkte als teamleider bij een food leverancier die mij als coach had ingeschakeld. Het bedrijf had in het jaar daarvoor een reorganisatie doorgemaakt.
 • 2020
  Mijn (terug)blik op 2020
  Als ik mijn blogs van het afgelopen jaar nog eens nalees, beleef ik alles weer opnieuw. De laatste maand van het jaar is voor mij sowieso altijd een moment van zelfreflectie. Wat is er allemaal gebeurd? Wat ging goed en wat kan beter? Het jaar 2020 is in geen enkel opzicht te vergelijken met al die andere jaren.
 • burn-out
  Burn-out en nu?
  Floor belt me en geeft aan dat ze denkt dat ze burn-out is. We maken een afspraak en bij de eerste kennismaking zie ik een modern geklede, verzorgde vrouw van 38 jaar. Floor is HR-manager bij een kledingmerk en ze vraagt meteen hoe lang de afspraak duurt omdat ze fulltime werkt en ze het moeilijk vindt om zomaar overdag een uur hiervoor vrij te nemen.
 • sophie
  Dit is veel meer Sophie!
  Sophie kwam twee jaar geleden bij mij voor een coachtraject. Ze werkte als bedrijfsleider bij haar zus. Samen runden ze een bakkerij/lunchroom.
 • zelfontwikkeling
  Hoe belangrijk is zelfontwikkeling?
  Het is weer zover, de lange zomervakantie is voorbij en de kinderen gaan weer naar school. Ik zit me de laatste tijd vaak te bedenken hoe mooi het zou zijn als kinderen al vanaf de basisschool les krijgen in zelfontwikkeling.
 • coach
  Wat ik doe als coach?
  Maar wat houdt dat dan precies in?’, is nog weleens de vraag wanneer ik vertel dat ik coach voor mens en organisatie ben. Blijkbaar is dat niet voor iedereen even duidelijk, dus dan vertel ik met veel plezier over mijn passie.
 • drijfveren
  Weet jij jouw drijfveren?
  Zeg eens eerlijk … voel jij je nog gelukkig bij het werk dat je doet? Stap je nog elke dag vrolijk uit bed om aan je nieuwe werkdag te beginnen? Geeft jouw baan je nog steeds energie?
 • werken
  Zoektocht naar meer betekenisvol werken
  De tijd dat er in Nederland, vanwege het coronavirus, een intelligente lockdown was, heeft veel teweeggebracht. Ten eerste zorgde het natuurlijk voor veel ongerustheid, angst, verdriet en zorgen, maar het heeft ook een aanspraak gedaan op onze creativiteit.
 • verandering
  Voorbereiden op verandering
  De coronacrisis heeft veel in ons dagelijks leven veranderd. Er is angst om de gezondheid van jezelf en de mensen die je dierbaar zijn. Het hele maatschappelijke leven ligt stil. Misschien kun je op dit moment niet werken of werk je ineens vanuit huis.
 • angst
  Laat je niet leiden door angst, maar sta stil en kijk verder...
  Als er íéts is wat ons geleerd heeft dat ons leven in korte tijd enorm kan veranderen, is dat het Coronavirus wel. Eerst was het een ver-van-ons-bedgebeuren, maar inmiddels weten we dat het ons allemaal treft. Iedereen heeft te maken met de gevolgen van Corona: voor ons als mens, voor onze bedrijven, voor onze gehele economie.
 • leiderschapsstijl
  Weet jij je natuurlijke leiderschapsstijl?
  Soms kan het ontzettend moeilijk zijn om je grenzen aan te geven. Wellicht heb je voor jezelf nog niet ontdekt waar die grenzen precies liggen, maar heb je wél gemerkt dat je er overheen bent gegaan.
 • zelfkennis
  Hoe staat het met jouw zelfkennis?
  Hoe goed ken jij jezelf eigenlijk? Misschien vind je dat een rare vraag. Maar wanneer je de vraag even op je laat inwerken, moet je misschien toch toegeven dat je jezelf minder goed kent dan je eigenlijk dacht.
 • zelfreflectie
  Dat moment van zelfreflectie veranderde haar leven
  De maand december is altijd een goed maand om eens op het afgelopen jaar terug te kijken. Op tv, social media en in kranten zie je allerlei overzichten van het nieuws of hoogtepunten van het jaar voorbijkomen. Leuk om naar te kijken en aan terug te denken.
 • regie
  Heb jij de regie over je leven?
  Heb jij ook weleens het gevoel dat je de regie over je leven kwijt bent? Dat je op een punt bent beland waarop je totaal niet meer weet hoe het verder moet? Het overkwam mij ook.
Toon meer >
Toon minder >