Bedrijfsnaam: Coachen op gedrag
Adres: Annie van Eesstraat 25,
3066JC Rotterdam
Telefoonnummer: 06-28415597
 • Kindercoaching

Over ons

Annemieke: 'Als kindercoach train en coach ik kinderen, ouders en leerkrachten die tegen gedragsproblemen aanlopen. Dat kan van alles zijn: boos of onzeker gedrag, opvoedproblemen, omgaan met leerlingen of werkdruk. Ben je benieuwd? In een vrijblijvende afspraak kunnen we met elkaar kennismaken.'

Neem contact op via:

Artikelen van Coachen op gedrag

 • tablet
  Hoe ga je als ouder om met telefoon- en tabletgebruik?
  Telefoons en tablets zijn in veel gezinnen aan de orde van de dag. Zeker wanneer kinderen veel tijd thuis doorbrengen, is het verleidelijk de telefoon of tablet erbij te pakken. Het verzorgt een gemakkelijk en toegankelijk tijdverdrijf.
 • gedrag
  Lastig gedrag of onbegrepen? Kindercoaching helpt
  De pauze is net voorbij. Ten minste, dat is het voor andere kinderen. Niet voor jou, want jij zit thuis.
 • kindercoachtraject
  Wat is een kindercoachtraject?
  Soms zit je kind niet lekker in zijn of haar vel. Vaak merk je dat thuis of op school, omdat het kind zich daar thuis voelt en veel is. Misschien is jouw kind veel boos, heel onzeker of kan het niet goed omgaan met emoties.
 • onzeker
  Is je kind onzeker? Geef de regie terug aan je kind
  Je zit in de klas. De lerares schrijft op het bord: 3 + 3 – 4. Het antwoord weet je. ‘Zou ik?’, denk je bij jezelf. Lichte paniek krijg je wanneer je er alleen al aan denkt. Dan steekt Roos haar vinger op en brult het goede antwoord door de klas: ‘2!’ Aan het einde van de dag wil je nog even tegen je lerares zeggen dat je liever een andere stoel wilt.
 • pesten
  Pesten: wat kun je er tegen doen?
  Het fluitje van de gymleraar klinkt door de zaal. ‘He gelukkig’, denk je, ‘dat zit er ook weer op.’ Je loopt naar de kleedkamer, over een half uur begint de volgende les, dus je zoekt snel je spullen bij elkaar. Je hoort je klasgenoten om je heen lachen en grapjes maken. Je doet niet mee. Je doet nooit mee.
 • kindercoach
  De kindercoach: het gedrag van jouw kind
  Is jouw kind vaak boos of verdrietig? Heeft het een negatief zelfbeeld, leerproblemen of bijvoorbeeld faalangst?
Toon meer >
Toon minder >