Bedrijfsnaam: Coachingspraktijk Natuur(lijk) Bewegen
Adres: Handboogstraat 38,
2613RA Delft
Telefoonnummer: 06-23578967
 • Coaching

Over ons

Coachingspraktijk Natuur(lijk) Bewegen is er voor kinderen en volwassenen. Marije biedt zindelijkheidstraining en coaching voor leer en gedragsproblemen. Volwassenen kunnen bij Natuur(lijk) Bewegen terecht met hun slaapproblemen.

Neem contact op via:

Artikelen van Coachingspraktijk Natuur(lijk) Bewegen

 • ouderschap
  Hoe overleef jij het ouderschap?
  Je had je het ouderschap zo anders voorgesteld. Een beetje zoals op die plaatjes in lifestyle magazines. Je zag het al helemaal voor je. En alhoewel je dol bent op je kinderen – je zou ze voor geen goud willen missen – pakte dat idyllische beeld in de praktijk toch wat anders uit.
 • hulp
  'Hulp vragen is geen zwaktebod'
  Ken je het gezegde ‘ouder worden is een gunst, ouder zijn is een kunst’? Het ouderschap is niet altijd even gemakkelijk. Het pakt soms heel anders uit dan je je had voorgesteld. En dan zit je soms letterlijk met je handen in het haar.
 • timemanagement
  Je tijd managen
  Ouder zijn is een fulltime job: je hebt zóveel te doen.
 • werk
  Werkmail in het weekend...?
  Wees eens eerlijk. Hoe vaak check jij je werkmail in het weekend of lees je belangrijke rapporten tijdens het avondeten? Waarschijnlijk vaker dan je zou willen.
 • vakantiestress
  S.O.S. Vakantiestress!
  Na een jaar hard werken is het moment eindelijk daar: vakantie! Hoewel dit een periode van totale ontspanning zou moeten zijn, gaat die vaak gepaard met veel vakantiestress.
 • Stress
  Nu alles weer wordt zoals het was…
  Stress… Wie heeft er geen last van? Het leven is druk en vol en altijd onderhevig aan verandering.
 • leerachterstand
  Heeft jouw kind leerachterstand op school?
  Ongeveer 1 op de 5 kinderen in het basisonderwijs heeft extra aandacht en begeleiding nodig om (de kans op) leerproblemen of leerachterstanden te voorkomen of te beperken.
 • dood
  Mama, ga je dood?
  Doodgaan hoort bij het leven. Helaas beperkt het zich niet alleen tot mensen die op hoge leeftijd, na een lang en gelukkig leven, in hun slaap komen te overlijden. De rauwe werkelijkheid is anders.
 • kindercoach
  'Als kindercoach wil ik graag anderen helpen'
  ‘Anderen helpen: dat is eigenlijk altijd al mijn passie geweest’, vertelt Marije Thepass enthousiast. ‘Dat is ook waarom ik evenementenhulpverlener ben bij het Rode Kruis en lid ben van het noodhulpteam. Ik vind het fijn om onder de mensen te zijn en mijn steentje bij te dragen.
Toon meer >
Toon minder >