fbpx
Bedrijfsnaam: Coachingspraktijk Petra Verweij
Adres: Debbemeerstraat 14,
2131HE Hoofddorp
Telefoonnummer: 06-44130676
 • Coaching
 • Hypnosetherapie
 • Loopbaancoaching

Over ons

Coachingpraktijk Petra Verweij is een coachingpraktijk die staat voor coaching en ontwikkeling van mensen, team en organisaties. Ze biedt onder andere hypnotherapie, teamcoaching en busenisscoaching aan.

Neem contact op via:

Artikelen van Coachingspraktijk Petra Verweij
 • ouders
  Wat doe je als je ouders te veel van je blijven vragen?
  Je ouders zijn degenen die altijd voor je klaar stonden vroeger, toen je ze nodig had. Nu de rollen beginnen om te draaien, komen die familiebanden onder spanning te staan. Nu vragen ze steeds meer van je.
 • grenzen-aangeven
  Waarom het ook in een gezonde relatie belangrijk is grenzen aan te geven
  Het voelt alsof je de juiste persoon gevonden hebt. Al lange tijd ben je met je partner samen en je weet van elkaar dat dit nog lange tijd gaat duren. Maar soms komen er toch nog irritaties naar boven.
 • presteren
  'Op weg naar de top liet ik iedereen achter'
  Patronen die er in je jeugd zijn ingesleten, zijn moeilijk los te laten. Ook als ze je eigenlijk weinig brengen. Daar kan Miriam (30) over meepraten. Toen ze jong was, was ze het vrolijkste kind van de klas en had ze vrienden in overvloed. Maar dat veranderde.
 • trauma
  Traumaverwerking: leef weer vrijuit
  Iedereen maakt wel eens heftige dingen mee, maar als het je blijft achtervolgen kan er sprake zijn van trauma. Traumatische ervaringen zijn hevige gebeurtenissen die zo’n diepe indruk op je hebben gemaakt dat je ze niet los kan laten of die je heel diep hebt weggestopt. Denk bijvoorbeeld aan misbruik of ernstige ongelukken.
 • angst
  Belemmert angst je keuzes? Zoek de bron en vind jezelf
  Wat als je hele leven wordt overweldigd door angst? Als je zelfs de kleinste keuzes niet kunt maken zonder in paniek te raken? Je eerste gedachte is wellicht dat het maar beter is om die nare gevoelens of ervaringen weg te drukken. Maar dit lost uiteindelijk niets op, want je angsten blijven bij je.
 • coaching
  'Het verlies van mijn zus kon ik niet accepteren'
  Het overlijden van haar zus kwam voor Femke als een grote schok. Ze was zo overweldigd door verdriet, dat ze moeite had om het te integreren in haar leven. Coaching gaf haar de nodige begeleiding en ondersteuning om weer verder te kunnen.
 • Familiesysteem
  Wat is de invloed van jouw familiesysteem?
  Het moment is gekomen dat jij en je partner een gezin gaan beginnen. Het voelt alsof de tijd rijp is. Toch voel je ook enige twijfels. Je hebt zelf geen idyllische jeugd gehad, de relaties met je eigen familieleden zijn verbrokkeld of je hebt enkele pijnlijke herinneringen aan vroeger.
 • rouw
  Verdergaan na rouw: hoe laat je oude gevoelens los?
  Verlies is onvermijdelijk in het leven. We krijgen er allemaal op een gegeven moment mee te maken. Iets waaraan we ons zo hebben gehecht, dat het afscheid zwaar valt.
Toon meer >
Toon minder >