Bedrijfsnaam: De BeekmanKlinieken
Adres: Van Linschotenlaan 1,
1212ES Hilversum
Telefoonnummer: 085-4015965
 • Plastische chirurgie

Over ons

De BeekmanKlinieken, met drie vestigingen, kenmerkt zich door de hoge kwaliteit van zorg waarbij de cliënt centraal staat. Er is een korte wachtlijst.

Neem contact op via:

Artikelen van De BeekmanKlinieken

 • hangende-oogleden
  'De aanpak van mijn hangende oogleden'
  Elsa (51): ‘Ik vind het belangrijk om goed voor mezelf te zorgen. Ik sport veel en eet gezond omdat ik tot ver na mijn pensioen van het leven wil kunnen genieten. Dit betekent ook dat ik er van buiten wil uitzien zoals ik me van binnen voel: fit en vitaal.
 • handchirurgie
  Dankzij handchirurgie is de pijn verleden tijd!
  Jannie (53) vertelt over haar pijnlijke handen: ‘al jaren werk ik als kassière bij de buurtsuper hier om de hoek. Ik vind de contacten met de klanten geweldig. Vooral met de vaste klanten bouw je echt een band op.
 • plastisch-chirurg
  Goed voorbereid naar de plastisch chirurg
  Overhangende oogleden, afstaande oren of kleine borsten. Al een tijdje ben je ontevreden over een bepaald lichaamsdeel. Na lang nadenken, wikken en wegen en twijfelen neem je de stap om meer informatie in te willigen bij de plastisch chirurg.
 • borstamputatie
  ‘Een borstamputatie op 24-jarige leeftijd is niet niks’
  Mirjam: ‘Toen duidelijk werd dat ik draagster was van het zogenaamde ‘borstkankergen’ voelde ik geen spoortje twijfel: mijn borsten moesten eraf. Er waren al teveel vrouwen in mijn familie aan deze afschuwelijke ziekte overleden en ik wilde niet aan dat rijtje worden toegevoegd.
 • borstconstructie
  'Een goede borstconstructie vergt veel expertise'
  Werner Beekman: ‘Nadat ik 15 jaar lang in het Tergooi ziekenhuis in Hilversum had gewerkt, startte ik in 2011 een privékliniek. Inmiddels is De BeekmanKlinieken uitgegroeid tot een kliniek met drie vestigingen, waar cliënten terecht kunnen voor borstchirurgie, gelaatscorrectie, handchirurgie en body contouring.
Toon meer >
Toon minder >