Bedrijfsnaam: De Haarwerksalon
Adres: Lambert Meliszstraat 29A,
1551CT Westzaan
Telefoonnummer: 06-24304074
 • Haarwerk

Over ons

De Haarwerksalon is een plek waar je terecht kunt met tijdelijk of permanent haarverlies, hoofdhuidproblemen en advies. Met onze haaroplossingen proberen we uw zelfvertrouwen terug te geven en het emotioneel een stukje draaglijker te maken.

Neem contact op via:

Artikelen van De Haarwerksalon

 • haarwerk
  'Dit haarwerk staat mij echt prachtig'
  Karin: ‘Toen er bij mij borstkanker werd geconstateerd, maakte ik me enorme zorgen. In die onzekere tijd had ik maar één doel voor ogen en dat was de kanker overwinnen. Voordat ik begon aan de chemotherapie werd mij verteld dat mijn haar zou gaan uitvallen.
 • haarwerk
  'Ik was zó toe aan een nieuw haarwerk!'
  ‘Vijftien jaar geleden moest ik twee keer een hersenoperatie ondergaan. Ik werd vervolgens chronisch ziek en moest hormoonmedicatie gebruiken. Van mezelf had ik altijd al dun en futloos haar, maar door de medicatie hield ik amper nog hoofdhaar over.
 • haarwerk
  'Nooit gedacht dat ik een haarwerk leuk zou vinden'
  Al voor mijn dertigste begon ik kaal te worden, maar dat maakte me niet zoveel uit.
 • haar
  Dun haar - geen fijn haar
  Veel vrouwen hebben te maken met dun haar en kijken jaloers naar andere vrouwen die wél een mooie, volle bos haar hebben.
 • haaruitval
  Een mooi kapsel na haaruitval
  Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben, zoals de ziekte alopecia, erfelijkheid of chemotherapie bij kanker. In alle gevallen kan een haarwerk of -aanvulling een prachtige manier zijn om jouw kaalheid te verbergen.
Toon meer >
Toon minder >