Bedrijfsnaam: De Koning Te Rijk – De Koning te Rijk, Shiatsu Therapie, Massage & Zacht werken® Coaching
Adres: Brugstraat 7A,
9712AA Groningen
Telefoonnummer: 06-14873598
 • Coaching
 • Shiatsu
 • Massage

Over ons

Bij praktijk De Koning Te Rijk, Shiatsu, Massage & Zacht Werken® Coaching ben je aan het juiste adres voor shiatsu, massage en coaching. Eigenaresse Jannet Veenbaas helpt je om tot rust te komen en de balans te hervinden.

Neem contact op via:

Artikelen van De Koning Te Rijk – De Koning te Rijk, Shiatsu Therapie, Massage & Zacht werken® Coaching

 • werken
  Begin het nieuwe jaar met werken vanuit je hart
  Iedere dag aandacht geven aan je werk en één voor één alle taken rustig afstrepen. Uitgerust opstaan en rustig ontbijten. ‘s Avonds besteden met je gezin en op tijd naar bed gaan om alles de volgende dag weer opnieuw te doen.
 • ontspanningsmassage
  Een ontspanningsmassage laat je herboren voelen
  Zie jij soms ook door de bomen even het bos niet meer? Je voelt je gevangen in de dagelijkse sleur. Stress bouwt zich langzaam op, maar jij moet alsmaar door blijven gaan. Al die spanning moet ergens naartoe.
 • geniet
  Geniet jij nog wel van de dingen die je doet?
  Als kind al wist jij precies wat je later wilde worden. Jij zag al helemaal voor je hoe jij als zuster zieke mensen zou verplegen. En in de jaren daarna werd dat gevoel alleen maar sterker.
 • energie
  Als je zoveel wilt, maar er geen energie voor hebt
  Herken je dat? Dat je nog zoveel wilt, maar er gewoon de energie niet meer voor hebt? Het overkwam Kim vrijwel iedere dag.
 • automatische-piloot
  Hoe vaak functioneer jij op de automatische piloot?
  Als jong meisje kon je er uren over dromen: later zou jij die droombaan krijgen, een fantastische man ontmoeten en samen de liefste kinderen krijgen. Je zag het al helemaal voor je.
 • ontspannen
  Hoe lang voel jij je al niet meer fit?
  Je zit al tijden niet lekker in je vel. Je bent moe en je hebt vaak last van allerlei kwaaltjes en pijntjes. Eigenlijk is het niet erg genoeg om mee naar de huisarts te gaan, maar je hebt er wel behoorlijk last van.
 • dromen
  Realiseer je dromen met Zacht Werken!
  Jij hebt súperveel leuke plannen en ideeën. Zo denk je er bijvoorbeeld om je eigen bedrijf op te zetten, je eigen blog te beginnen, een creatieve cursus te volgen of om een boek uit te brengen. Het enige waar je nog geen idee over hebt? Waar je in hemelsnaam de tijd vandaan moet halen om daadwerkelijk aan de slag te gaan met al je dromen en plannen.
 • zacht-werken
  Zacht Werken voor een goede balans
  Innerlijke balans vinden kan behoorlijk lastig zijn’, vertelt Jannet Veenbaas, massagetherapeut en Zacht Werkencoach bij De Koning Te Rijk. Vandaag de dag ervaren steeds meer mensen stress. ‘Hard werken is een gewoonte geworden. En soms kom je dan op een punt dat het voelt alsof er een emmertje overloopt, zonder dat je weet waardoor het misgaat.
 • slapen
  Zzzz... Beter slapen door shiatsu!
  Inmiddels zijn er wel duizend schapen voorbij gedarteld. Maar na jezelf tig keer te hebben omgedraaid, een warme kop thee te hebben gedronken en naar rustgevende muziek te hebben geluisterd, kun je nog stééds niet slapen. Rond een uur of vier weet je dan eindelijk in slaap te sukkelen, om drie uur later gebroken en geradbraakt wakker te worden.
 • werken
  Hard werken? Zacht werken!
  Toen je wat jonger en een arme scholier of student was, keek je uit naar het verantwoordelijke volwassenenbestaan. Maar nu puntje bij paaltje komt, merk je dat er wel héél veel verantwoordelijkheden op jouw bordje liggen. Na je werk race je direct naar huis om te koken en de was te doen, en ren je je weer de deur uit naar die ouderavond op de school van je kind.
 • burn-out
  Zit jij tegen een burn-out aan? Check de signalen!
  In jouw agenda is haast geen leeg plekje te ontdekken, waardoor je ervan droomt om je gewoon een week ziek te melden. Je moet moeite doen om je werktaken goed te kunnen volbrengen: de woorden lijken wel te dansen op je beeldscherm en de woorden van je collega’s dringen ook niet tot je door. Thuis moeten je partner en je kinderen het soms ontgelden: doordat jij sneller geïrriteerd bent dan normaal, deel jij vaker een sneer uit.
 • rust
  Rust in mijn lijf en hoofd met 'Zacht Werken'
  Als jij je leven in één trefwoord zou moeten beschrijven, dan zou dat ‘ratrace’ zijn. Je werkt je een slag in de rondte op je werk om al die deadlines te halen. Thuis wacht vaak nog die andere baan: zorgen voor je kinderen en het huishouden.
Toon meer >
Toon minder >