Bedrijfsnaam: De Oosterse Hand
Adres: Zandbank 21,
8223ZB Lelystad
Telefoonnummer: 0320-281594
 • Massage

Over ons

De Oosterse Hand is gevestigd in Lelystad en is gespecialiseerd in bedrijfsmassages, welzijns-behandelingen en wellness massages. De professionele behandelingen zijn gericht op ontspanning, herstel en balans.

Neem contact op via:

Artikelen van De Oosterse Hand

 • thuiswerken
  Rug-, nek- en schouderklachten na thuiswerken? Neem een massage!
  Thuiswerken ging van een uitzondering naar de norm, toen iedereen geadviseerd werd zo veel mogelijk de werkvloer te vermijden. De eetstoelen, keukentafels en laptops zijn alleen amper een vervanging voor de kantoorstoelen en bureaus op kantoor. Hierdoor krijgen steeds meer mensen last van rug-, nek- en schouderklachten.
 • herstel
  Bevorder je herstelproces met deze tips!
  Na een intensieve sportsessie voel jij je weer voldaan. Tijdens je sessie heb je al aardig wat calorieën verbrand, echter weet jij wat de volgende ochtend gaat komen. Eén stap uit bed en je voelt de stramheid en pijn weer opkomen.
 • blessures
  Reken af met blessures!
  Misschien doe jij het ook wel eens: even een rondje hardlopen om je hoofd leeg te maken. Sporten is voor veel mensen een ontspanningsmoment.
 • ontspanningsmassage
  De ontspanningsmassage: verbeter je gezondheid
  Bijna iedereen herkent het. Momenten waarop het je even allemaal te veel wordt. De werkdruk die je maar niet kunt loslaten, kinderen die ruziën en een partner die zijn of haar verhaal bij je kwijt moet… Plotseling overstroomt het je.
 • rugklachten
  Van je rugklachten af met een massage
  Wist je dat vier op de vijf mensen wel eens last van rugklachten heeft? Rugpijn is daarmee één van de meest voorkomende pijnklachten. Klachten in je rug kunnen verschillende oorzaken hebben.
 • massage
  Door massage zonder spanning werken!
  Elke dag houd je rekening met allerlei afspraken uit verschillende agenda’s: die van je werk, je privé, van je partner en van je kinderen. Zo komt het meer dan eens voor dat je de hele dag van hot naar her aan het rennen bent. Je jongleert werk, huishouden, sport, ouderavonden en sociale aangelegenheid.
 • afslankmassage
  Een afslankmassage maakt jou slank
  Als je slanker wilt worden, kun je op dieet gaan en meer gaan bewegen. Dit vergt veel discipline en soms is het best afzien, maar je doet het voor een goed doel.
 • sijmoves
  Weer on the move met Sijmoves
  In Nederland hebben ruim 2,3 miljoen mensen regelmatig last van pijnlijke, stijve spieren en gewrichten. De klachten variëren van ochtendstijfheid, stramme gewrichten en spierblessures tot ernstige vormen van gewrichtsslijtage of ontstekingen. Heb jij last van gewrichtsklachten?
 • stress
  Weg met stress, hervind je balans
  Stressklachten zijn echt iets van deze tijd. We hebben het druk en ‘moeten’ veel, zoals presteren op het werk.
 • klachten
  Eindelijk écht van je klachten af!
  Zucht, voel je wéér die pijn in je knie, schouder, rug of nek. Wanneer je pijnklachten niet vanzelf wegtrekken, stap je vaak naar de fysiotherapeut.
 • medische-personal-training
  Snel weer op de been met medische personal training
  Veel mensen hebben een drukke baan, doen graag aan sport en trainen regelmatig. Doe jij dat ook? Dan kan het gebeuren dat je lichamelijke klachten krijgt of een blessure oploopt.
Toon meer >
Toon minder >