Bedrijfsnaam: De Paladijn
Adres: Stationsweg 27,
9201GG Drachten    5933 km
Telefoonnummer: 06-15413712
 • Afscheidsbloemwerk

Over ons

Bloemenzaak De Paladijn bestaat dit jaar al 85 jaar en het werken met bloemen zit eigenaresse Alarda in het bloed. Bloemen vertellen verhalen en het is haar passie om die zo mooi mogelijk neer te zetten. Met een passie voor duurzaamheid creëert Alarda bloemwerken die zeggen wat woorden soms niet kunnen.

Neem contact op via:

Artikelen van De Paladijn

 • bloemwerk
  Een verhaal in bloemen
  Alarda krijgt als bloemist met zoveel verschillende mensen en verhalen te maken. Deze verhalen kunnen mooi zijn of inspirerend en soms raken ze haar persoonlijk.
 • afscheidsbloemwerk
  Een natuurlijke rustplek
  Je bent een naaste verloren en zij, of jullie, hebben gekozen voor een natuurbegraafplaats. Een mooie plek om begraven te worden en een plek waar je de overledene ook nog vaak kunt bezoeken. Met de jaargetijden zal de omgeving rondom het graf veranderen.
 • afscheid
  Een uniek verhaal
  Afscheid nemen van een dierbare is een plotse wending in je leven, die vaak niet te bevatten valt. Het voelt onbegrijpelijk dat degene met wie je zoveel hebt gedeeld, er opeens niet meer is.
 • Ascheidsbloemwerk
  Afscheidsbloemwerk voor een persoonlijk afscheid
  Wanneer je iemand verliest, blijft er een voortdurend gemis achter. Je kunt niet meer naar diegene toe, maar je dierbare blijft wel aanwezig in je gedachten, in de spullen om je heen en in de foto’s op je telefoon.
Toon meer >
Toon minder >