Bedrijfsnaam: Derma Kliniek
Adres: Buitenveldertselaan 116,
1081AB Amsterdam
Telefoonnummer: 020-2260046
 • Laserontharen
 • Huidverbetering

Over ons

Derma Kliniek is dé specialist als het gaat om huidtherapie. Het jonge, enthousiaste en vakbekwame team staat voor jou klaar om je te voorzien van een uitstekend resultaat. Om ervoor te zorgen dat jij en je huid in goede handen zijn, wordt alleen gewerkt met ervaren huidtherapeuten en cosmetisch artsen.

Neem contact op via:

Artikelen van Derma Kliniek

 • laserontharing
  Laserontharing: eindelijk af van haartjes op je gezicht
  Lauren (33 jaar) vertelt: ‘Die opvallende, donkere en dikke haartjes boven mijn lip. Vreselijk. Ik zag ze – wellicht dramatisch uitgedrukt – als grootste rivaal van mijn vrouwelijkheid. Tuurlijk waren die haartjes in mijn gezicht geen eerste wereldprobleem.
 • pigmentvlekken
  Pigmentvlekken: voorkomen is beter dan…
  …juist, genezen! Wellicht is de term ‘pigmentvlekken’ nieuw voor je. Of je hebt er weleens van gehoord, maar weet niet wat het precies inhoudt. Let dan goed op.
 • steelwratjes
  'Ik schaamde me voor mijn steelwratjes'
  Celine (34) vertelt: ‘Bij het zien van vrouwen met een stralende, smetteloze huid voelde ik een steek van jaloezie. Bij mij zijn de kaarten namelijk helaas anders geschud. In de loop der jaren kreeg ik te maken met allerlei oneffenheden. Het ergst stoorde ik mij aan de kleine wratjes rond mijn ogen en in mijn hals. Ik vond dat deze mij een stuk ouder deden leken.
 • rimpeltjes
  De ClearLift: doei rimpeltjes, hallo stralende huid!
  Je zit op je ‘kindvrije’ middag gezellig op het terras van een drankje te genieten, en werpt even een blik op je telefoonscherm voor de tijd. Op het moment dat je een glimp van je eigen spiegelbeeld opvangt, verdwijnt je zonnige stemming echter. ‘Is die rimpel nou nóg dieper geworden? Wat doen die wallen en donkere kringen daar?
 • rosacea
  Zeg nee tegen rosacea!
  Het is een droom: een perzikzachte huid vrij van bultjes en oneffenheden. Stel je het eens voor, zonder enige onzekerheid make-uploos over straat. Maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Als je huidproblemen hebt, kun je daar erg mee zitten. Neem bijvoorbeeld rosacea.
 • wallen
  Weg met die wallen!
  Jij hebt een aardig volgeplande agenda. Toch weet jij ondanks al je bezigheden en verantwoordelijken toch de nodige uurtjes slaap te pakken. En met de middagjes shoppen met je vriendinnen en het sporten zorg je ervoor dat jouw stresslevel laag blijft. Waarom jij dan tóch steeds wordt geconfronteerd wordt met opvallende wallen onder je ogen, is voor jou dan ook een raadsel.
 • ongewenst-haar
  Op naar het voorjaar zónder ongewenst haar!
  Met het sombere weer van nu kijk je er reikhalzend naar uit: het voorjaar. De geur van vers gemaaid gras, dartelende lammetjes in de wei, bloeiende bloesems en een zacht zonnetje. Ook kun je niet wachten totdat je weer je luchtige jurkjes en rokjes uit de kast mag trekken.
 • peeling
  Heeft je huid een opfrisser nodig? It’s peeling time!
  Al over één week is het zover. Groot in je agenda staat dan een belangrijke gebeurtenis gepland. Dat sollicitatiegesprek voor die droombaan, het huwelijk van je dochter of een spannende presentatie voor dat project. Natuurlijk heb je álles al tot in de puntjes voorbereid. Naast een goede pitch of speech heb je ook gezorgd voor een mooie outfit en nog snel een afspraak bij de kapper geboekt voor het perfectioneren van het kapsel.
 • laserontharing
  Laserontharing: reken af met ongewenste haartjes!
  Jij bent elke week bezig met het aanpakken van die donkere, lange haartjes op je benen. Naast je benen zijn ook je bikinilijn, bovenlip en oksels een terugkerende bron van ergernis. Harsstrips, een pincet, een scheerapparaat… Wát je ook probeert, die stoppeltjes, rode bultjes en ingegroeide haartjes blijven je maar achtervolgen.
 • acne
  Eerste hulp bij acne
  Die ontsierende en soms zelfs pijnlijke rode en gele bultjes gevuld met pus zijn al vervelend als je puber bent. Nu je de pubertijd inmiddels een aantal jaren (of beter gezegd: decennia) achter je hebt gelaten, dacht je dat inmiddels allang van die puistjes en pukkels af was. Nu je kin, voorhoofd, neus en wangen toch weer ontsierd worden door deze onrust, voel je je weer net zo vervelend en onzeker als toen je een pubermeisje was.
 • couperose
  Couperose: dit kun je eraan doen!
  Vervelend: na een glaasje wijn of het eten van een pittige curry of pikante pasta krijg je snel rode wangen. Ook een neus die snel rood wordt, een web van zichtbare rode en blauwe vaatjes op je wangen en snel blozen zijn aanwijzingen dat je last hebt van een bekende, vervelende huidafwijking: couperose.
 • huidtherapie
  Nazomeren: help je huid
  Inmiddels zijn de zonnige dagen in Nederland een stuk minder, maar wat hebben we veel zon gehad! Om één ding kunnen we dan ook niet heen: je huid heeft blootgestaan aan (te) veel zon. De zon zorgt voor een instant goed humeur, aanmaak van vitamine D, én natuurlijk die mooie ‘summer glow’.
Toon meer >
Toon minder >