Bedrijfsnaam: Dokter André Beautyworld
Adres: Veluwezoom 5,
1327AA Almere    5842 km
Telefoonnummer: 06-47873788
 • Fillers

Over ons

Bij Dokter André Beautyworld kun je terecht voor plastisch chirurgische ingrepen; rimpelbehandelingen, botox, fillers, draadjeslift, ultherapie en lippen opvullen.

Neem contact op via:

Artikelen van Dokter André Beautyworld

 • botox
  Wat jij nog niet weet over botox en fillers
  Het gebruik van botox en fillers is steeds normaler aan het worden. Het is dan ook steeds gemakkelijker om met deze middelen je uiterlijk te verfraaien.
 • behandeling
  Een behandeling die je blij maakt
  Kanker laat letterlijk en figuurlijk zijn sporen achter. Na een zware tijd door behandelingen als operaties, bestralingen, chemotherapie en de heftige psychische belasting die de ziekte met zich meebrengt, herkennen sommige vrouwen zichzelf bijna niet meer.
 • botox
  De juiste vorm botox
  Zaten die fronsrimpels tussen je wenkbrauwen, voorhoofdsrimpels en de kraaienpootjes rond je ogen er vorig jaar ook al? Ineens vallen ze je op. Je lijkt er ouder en zorgelijker door dan je je voelt. En dat is natuurlijk wel het laatste wat je wilt.
 • huidveroudering
  Last van huidveroudering? Kies een jonge, frisse uitstraling!
  Als je de foto’s van vroeger terugkijkt, snap je niet waarom je toentertijd zo kritisch op jezelf was. Want wát had je toen een frisse uitstraling, met dat gladde en stralende perzikhuidje. Nu is dat wel anders.
 • rokershuid
  'Mijn rimpels en rokershuid zijn verleden tijd!'
  Bernadette: ‘Ik heb altijd gerookt alsof het mijn laatste dag was. Heerlijk vond ik het. Bij het opstaan, op het terras met een drankje, na het eten, in de pauze: bij ieder moment paste wel een sigaretje.
 • fillers
  Met fillers de jongere versie van jezelf
  René: ‘IJdel ben ik nooit geweest, maar ik vind het wél belangrijk om er verzorgd en representatief uit te zien. Toen ik de 45 bereikte, begon ik de jaren op mijn huid terug te zien. Fijne lijntjes om mijn ogen en wat ingevallen wangen. Ik smeerde fanatiek met de dure crèmes van mijn vrouw en probeerde zon zoveel mogelijk te vermijden om verdere huidveroudering te voorkomen.
Toon meer >
Toon minder >