Bedrijfsnaam: EasyFit Emmen
Adres: Brinkenhalte 16,
7812HX Emmen
Telefoonnummer: 0591-633699
 • Fitness

Over ons

Bij EasyFit Emmen ben je aan het juiste adres voor (individuele) fitness. Hierbij maak je gebruik van de verschillende kracht- en cardio-apparatuur en word je ondersteund door de ervaren fitnesstrainers. Ook kun je meedoen aan verschillende groepslessen.

Neem contact op via:

Artikelen van EasyFit Emmen

 • fitness
  Door fitness werd ik een compleet ander mens
  Sporten was niks voor mij. Dat was jarenlang zo en iedereen in mijn omgeving wist dat ik er zo over dacht. Neem nou fitness: die wekelijkse verplichting, dat uitsloven en je in het zweet werken: het stond me allemaal tegen.
 • fitness
  'Door fitness kan ik veel aan!'
  Als klein meisje was ik al dol op bewegen, en ik daagde mezelf al vroeg uit om mijn grenzen te verleggen. Haalde ik op een dag met touwtjespringen een bepaald aantal sprongen, dan moest dat aantal de volgende keer nóg hoger zijn!
 • sporten
  'Bij sporten hoeft leeftijd geen belemmering te zijn'
  Jannie (58): ‘Jarenlang deed ik aan hardlopen, maar ook nu ik ouder ben, vind ik het belangrijk om fit te blijven. Voordat ik koos voor EasyFit Emmen, ben ik lid geweest van verschillende sportscholen, maar daar ben ik na verloop van tijd toch weer weggegaan. EasyFit Emmen zit bij mij in de buurt, en is ook nog eens heel laagdrempelig.
 • krachttraining
  'Krachttraining maakt mij écht gelukkig'
  Lillian: ‘Wie mij vier jaar geleden had voorspeld dat ik in september van dit jaar mee zou doen aan mijn eerste bikini fitness wedstrijd had ik voor gek verklaard. Ik durfde destijds niet eens alleen naar de sportschool, die drempel was al te hoog voor me, laat staan dat ik me op een podium in zo’n glitterbikini zou vertonen!
 • sport
  'Al zolang ik kan lopen doe ik aan sport'
  ForYou sprak met sportfanaat Jacqueline (49). Zij is getrouwd met EasyFit Emmen eigenaar Rolf, met wie zij samen de sportschool runt. Haar werk bestaat uit het ondersteunen van mensen bij de fitnessoefeningen en het geven van lessen als High Intensity Training (H.I.
Toon meer >
Toon minder >