Bedrijfsnaam: Erna Jansen Uitvaartzorg
Adres: Morra 105,
9204KV Drachten    5930 km
Telefoonnummer: 06-30389594
 • Uitvaartzorg

Over ons

Afscheid nemen van iemand van wie je veel houdt, is een van de moeilijkste opdrachten in een mensenleven. Op zo’n moment kan het bijzonder prettig zijn wanneer een betrokken uitvaartverzorger met oog voor details je bijstaat en je stap voor stap informeert over alle mogelijkheden die er zijn. Hierdoor ervaar je dat je zelf een keuze hebt en dat je op je geheel eigen wijze afscheid kunt en mag nemen. Dat is van onschatbare waarde voor de rest van je leven. Ik wil u graag van dienst zijn wanneer u een dierbare moet missen, ongeacht geloof, levensvisie of verzekeringsvorm.

Neem contact op via:

Artikelen van Erna Jansen Uitvaartzorg

 • uitvaartverzorging
  Doodgewoon in de klas
  Op een zonovergoten, windstille middag draait mijn collega Rep de zilvergrijze rouwauto de parkeerplaats op achter de school.
 • uitvaart
  Girlpower
  Zachte pianoklanken komen me tegemoet wanneer ik naar de woonkamer loop. Als ik binnenkom, sterven de laatste klanken weg. Ze staat op en geeft me een hand.
 • Uitvaartzorg
  De boer
  Gedurende de hele week had het pijpenstelen geregend. Ineens klaarde de lucht op en brak de zon door, toen de medewerkers van het verpleeghuis een erehaag vormden in de hal en Jaap uitgeleide deden.
 • jong
  Pura Vida
  Van jongs af aan was hij al ondernemend, humoristisch, onafhankelijk, ongrijpbaar, misschien enigszins rusteloos. En had hij oog voor zijn medemens.
 • Uitvaart
  Lief(de)
  Het was een prachtig zonnige dag in de herfst. De temperatuur deed je echter geloven dat het zomer was. De bomen waren gehuld in schitterende herfsttinten.
Toon meer >
Toon minder >