Bedrijfsnaam: Esthetiek Nijmegen
Adres: Burgemeester Daleslaan 27,
6532CL Nijmegen
Telefoonnummer: 024-3658877
 • Plastische chirurgie
 • Huidverbetering
 • Cosmetische ingreep

Over ons

Bij Esthetiek Nijmegen geniet je van de veilige setting van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, maar dan wél met de privacy, rust en sfeer van een privékliniek. Je bent hier in deskundige handen voor een borstreconstructie, fillers, botox, facelifts, haartransplantaties, ooglidcorrecties en een neuscorrectie.

Neem contact op via:

Artikelen van Esthetiek Nijmegen

 • huidveroudering
  Maak huidveroudering minder zichtbaar
  We willen allemaal graag oud worden, maar dan wel op een fitte en vitale manier. Daar kun je veel zelf aan doen door verantwoord te eten, genoeg te bewegen, stress te vermijden en er een gezonde leefstijl op na te houden. Maar ondanks dat krijgt de tand des tijds toch vat op je. En dat is vooral te zien aan de buitenkant.
 • buikwandcorrectie
  Buikwandcorrectie: eindelijk die platte buik!
  Na anderhalf jaar hard werken heb jij je streefgewicht behaald. Wat een ongelooflijke prestatie! Het vinden van dé perfecte spijkerbroek kost je geen enkele moeite meer.
 • huid
  'Mijn huid is weer haar egale zelf'
  Tegenwoordig zijn er eindeloos veel crèmes, serums, reinigers en gels om je huid zo mooi mogelijk te houden of te maken. Dat is fijn, want er is voor ieder wat wils.
 • ooglidcorrectie
  Een ooglidcorrectie is al lang geen taboe meer
  Vroeger werd je vaak geprezen om je mooie ogen, maar dat is tegenwoordig niet meer het geval. Afgezien van het feit dat die overhangende oogleden je ouder doen lijken dan je bent, geven ze ook een drukkend gevoel. Aan het eind van dag zie je soms slechter, heb je regelmatig hoofdpijn en een vermoeid gevoel boven je ogen.
 • borstreconstructie
  ‘Door de borstreconstructie voel ik mij eindelijk weer vrouw’
  Chelle (36 jaar): ‘Na mijn borstamputatie als gevolg van borstkanker voelde ik me een stuk minder sexy. De vrouwelijke jurkjes en topjes die ik voorheen graag droeg, liet ik in de kast hangen.
Toon meer >
Toon minder >