Bedrijfsnaam: Family Sports
Adres: Dorpskade 34A,
2991HR Wateringen
Telefoonnummer: 0174-764764
 • Fitness

Over ons

Family Sports is het fitnesscentrum voor het gezin. De sportschool heeft diverse trainingsprogramma’s voor je klaar liggen, gericht op verschillende doelen zoals afvallen, conditie, spierversterking of een combinatie van verschillende doelen.

Neem contact op via:

Artikelen van Family Sports

 • trainingsmogelijkheden
  Trainingsmogelijkheden voor mensen met knie-, heup- of protheseproblemen
  Werken aan je conditie lijkt de gewoonste zaak op aarde. Maar stel dat je door problemen aan knie, heup of prothese niet meer de trapomwenteling kan maken op de fiets of hometrainer.
 • Bodyteccen
  Met Bodytec weer helemaal in shape!
  Ik ben een echte planner: in de ochtend weet ik al precies wat er die dag allemaal op het programma staat en wat er gedaan moet worden. Dat is nodig, want ik heb een drukke baan en een rijk sociaal leven. Ik probeer mijn dag daarom zo goed mogelijk in te delen, zodat ik er het maximale uit kan halen.
 • energie
  'Mijn energie weer op niveau na chemotherapie'
  Jeanette (37): ‘Alhoewel ik altijd een sporter ben geweest, was na de diagnose ‘kanker’ sporten niet het eerste waar ik aan dacht. Ik voelde me versuft: mijn spieren waren door de behandeling erg zwak geworden en na het oplopen van een trap moest ik een kwartier uitpuffen en uitrusten. Er waren dagen dat ik me zo slap als een vaatdoek voelde.
 • gezond
  'Zo blijf ik lekker fit en gezond!'
  ‘Ik doe al een jaar of 30 aan fitness. Daarmee was ik begonnen toen ik in de 20 was, en ik ben dat altijd blijven doen.
 • fitness
  Fitness van jong tot oud
  Sporten is gezond. Dat weten we natuurlijk allemaal. Het vaakst genoemde excuus om niet te sporten is ‘ik heb geen tijd’. Onzin!
Toon meer >
Toon minder >