Bedrijfsnaam: Fidentist Tandartsen
Adres: Anna Paulownastraat 36-38,
2518BE Den Haag
Telefoonnummer: 070-2040066
 • Tandheelkunde

Over ons

Bij Fidentist Tandartsen kun je terecht voor een totaalpakket aan tandheelkundige zorg. De tandartsen zijn lid van KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde) en verschillende wetenschappelijke verenigingen, en staan ingeschreven bij KRT (Kwaliteitsregister Tandartsen).

Neem contact op via:

Artikelen van Fidentist Tandartsen

 • gezond-gebit
  Thuis-tips voor een gezond gebit
  Je favoriete outfit, een nieuwe coupe of mooie gemanicuurde nagels: ze kunnen allemaal een positief effect hebben op je zelfvertrouwen. Toch begint contact met anderen vaak met een glimlach of een praatje. Een mooi gebit is daarom net zo belangrijk.
 • tandarts
  Bang voor de tandarts?
  Wist je dat maar liefst 40% van de volwassenen in Nederland bang is voor de tandarts? Bij kinderen ligt dit percentage wat lager, maar toch is nog 15% van de kinderen bang om naar de tandarts te gaan. 6% hiervan is echt extreem angstig.
 • gezond-gebit
  De sleutel tot een mooie lach is een gezond gebit!
  Een afspraakje, een belangrijk sollicitatiegesprek of op de foto gaan: als je een stralend en gezond gebit hebt, dan stap je met zelfvertrouwen op álles in je leven af. Voor het krijgen én het behouden van dat stralende gebit is het belangrijk om goed te zorgen voor gezonde tanden, kiezen en tandvlees.
 • Beugel
  Je bent nooit te oud voor een beugel
  Als je met iemand praat, is het gebit één van de eerste dingen waar je naar kijkt. Een mooie, rechte rij tanden is een sieraad voor het gezicht.
 • wortelkanaalbehandeling
  ‘Ik voelde geen pijn tijdens de wortelkanaalbehandeling'
  Marieke: ‘Ik volleybal al jaren. Toen ik jonger was, speelde ik op hoog niveau, maar nu ik moeder ben, doe ik het alleen nog voor mijn ontspanning. Puur recreatief, maar we blijven wel bloedfanatiek.
 • tanden
  'Ik kan weer breeduit lachen met mijn nieuwe tanden'
  Hesther: ‘De kroeg was altijd mijn beste vriend, en dat ging gepaard met de nodige wijntjes en sigaretten. De gevolgen? Daar dacht ik helemaal niet over na. Totdat ik afgestudeerd was, en op zoek ging naar een baan in de wereld van de makelaardij. Ik speurde de stad af om de mooiste mantelpakjes te scoren en bezocht de kapper om mijzelf van een frisse coupe te voorzien.
 • gebit
  Kies voor een gezond gebit!
  Het Latijnse woord ‘fidens’ betekent ‘met vertrouwen’ en ‘zonder angst’. Voor veel mensen zijn dit belangrijke begrippen als het gaat om een tandartsbehandeling.
 • tandarts
  Met knikkende knieën naar de tandarts?
  Wist je dat maar liefst 40% van de volwassenen in Nederland bang is voor de tandarts? Bij kinderen ligt dit percentage wat lager, maar toch is nog 15% van de kinderen bang om naar de tandarts te gaan. 6% hiervan is echt extreem angstig.
Toon meer >
Toon minder >