Bedrijfsnaam: fit20 Leeuwarden
Adres: Westersingel 52,
8913CL Leeuwarden
Telefoonnummer: 058-2898770
 • Krachttraining

Over ons

In Leeuwarden hebben fit20 en Foodcare de handen ineen geslagen. fit20 ondersteunt jou bij het bewegen in de studio. Foodcare is de specialist op het gebied van voeding in combinatie met diabetes type 2.

Neem contact op via:

Artikelen van fit20 Leeuwarden

 • fit
  Fit worden? In slechts 20 minuten per week!
  Vandaag ga je écht naar de sportschool. Ondanks alle hectiek in de ochtend heb je eraan gedacht om je sporttas in de auto te gooien en als je om vijf uur je computer wilt afsluiten op kantoor, ben je nog steeds van plan om te gaan. Maar dan komt er een belangrijke e-mail binnen die je nog even afhandelt.
 • work-out
  Dé work-out voor na de vakantie!
  Eigenlijk is het ironisch. Vóórdat de periode van superlekker weer en die vakantie naar een tropisch eiland (of naar de camping in Zuid-Holland) in aantocht was, onderhield jij een dieet en een strak sportregime. Toen die tijd eenmaal was aangebroken, paste jij weer in je bikini of zwembroek.
 • fit
  'Fit worden past in mijn agenda'
  Michael Zom, eigenaar van fit20 Leeuwarden: ‘Soms moet je even nadenken over de volgende ‘fit20-topper van de maand’. In de maand van het gezin moesten we direct denken aan deze familieman. In de zomer hoorde ik een verhaal over hem dat hij zelf een paar dagen weg moest voor het werk en voor die dagen brood ging smeren, zodat zijn vrouw niet ‘s morgens (ook een druk bestaan) alles in haar eentje hoefde te doen.
 • voornemens
  Dit jaar houd jij je voornemens echt vol!
  Elk jaar rond de jaarwisseling is het weer zover. Je staart naar jezelf in de spiegel en denkt: ‘Het zal me nu echt lukken om blijvend van die extra kilo’s af te komen en weer een strakke buik te krijgen!’ Je meldt jezelf aan bij de lokale sportschool, voegt extra veel groenten en fruit aan je voedingspatroon toe en slaat al het lekkers wat je wordt aangeboden (oliebollen, borrelnootjes en taart) af.
 • sporten
  Sporten in slechts 20 minuten
  Hoewel jij je zó vaak voorneemt om je hardloopschoenen onder het stof vandaan te halen, komt er niets van je fitte voornemens terecht. Je haast je elke dag van hot naar her: je werk, de school van je kinderen, de supermarkt, je vriendinnen.
 • fitness
  Fitness kort maar krachtig!
  Doorgaans wordt fitness gezien als iets waar we ons toch op zijn minst een paar uur per week voor in het zweet moeten werken.
 • trainen
  Meer trainen, gezonder eten, diabetes verminderen
  Wat voor sporter ben jij? Houd je het bij fietsen of hardlopen in de buitenlucht of train je wekelijks in de sportschool?
Toon meer >
Toon minder >