Bedrijfsnaam: Fitness Paradise
Adres: Prinses Irenestraat 8,
3261AP Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0186-618558
 • Personal training
 • Fitness

Over ons

Bij Fitness Paradise geloven we dat je gezondheid je kostbaarste bezit is. Met een persoonlijke aanpak willen we iedereen op het eigen niveau laten sporten. En dat merk je als je ons bezoekt.

We zijn een sportieve familie. De receptie lijkt op meerdere momenten van de dag wel een soos. Na de ochtendtraining hebben de senioren de overhand, die onder het genot van een bakje koffie de wereld en de eigen sportieve prestaties doornemen. ´s Avonds hangen jongeren er gezellig. Alles en iedereen loopt op onze sportschool door elkaar heen in goede harmonie.

Neem contact op via:

Artikelen van Fitness Paradise

 • fitness
  Nu is het moment!
  We verzinnen maar al te graag doelen voor onszelf, maar we laten het er ook vaak bij zitten. Gedachten als ‘het goede moment om te beginnen komt nog wel’ zorgen ervoor dat we maar blijven uitstellen. Maar zoals het afgelopen jaar liet zien, is de toekomst niet zo vanzelfsprekend.
 • Training-voor-revalidatie
  Van trainen en revalideren tot uitgaan!
  Er wordt druk geklust in het fitnesscentrum dat zo onderhand een totale metamorfose lijkt te hebben ondergaan. ‘Dat is allemaal onderdeel van onze visie om ons binnen vijf jaar te onderscheiden van andere fitnesscentra’, glundert eigenaar Hans Eekhof niet zonder trots. ‘In de toekomst willen we ons niet meer profileren als een sportschool, maar als een sportclub.
Toon meer >
Toon minder >