Bedrijfsnaam: FocusOnMe
Adres: Oetewalerstraat 24A,
1093JS Amsterdam
Telefoonnummer: 06-53414181
 • Coaching

Over ons

FocusOnMe coaching is de praktijk voor persoonlijke coaching en groepscoaching van Lilian Smits, geregistreerd en gecertificeerd senior practitioner coach en counseler.

Neem contact op via:

Artikelen van FocusOnMe

 • jezelf
  Voor jezelf denken: hoe doe je dat?
  Om jezelf te vinden, moet je voor jezelf nadenken’ zegt Socrates. Dat is best lastig: voor jezelf nadenken. Vanaf je geboorte zijn er altijd mensen geweest die vóór jou dachten: je ouders, je broers en zussen, leraren. Pas wanneer je weet hoe je in elkaar steekt, waarom je doet zoals je doet en bent zoals je bent, kun je voor jezelf nadenken.
 • ik
  O, dáárom ben ik zo!'
  Zij wil graag onderzoeken waar haar onzekerheid vandaan komt en waarom ze altijd maar wil ‘pleasen’. Coachees zijn vaak op zoek naar inzicht in hun persoonlijkheid: ‘Waarom ben ik eigenlijk zo?
 • jezelf
  Reizen in jezelf
  Ze ontmoeten elkaar in het hofje tegenover mijn praktijk. Als ik aan mijn bureau zit, kan ik ze door het raam zien. Toen ik ze de eerste keer zag, inmiddels al zeker anderhalf jaar geleden, werd ik geraakt door hun verliefdheid. Meestal was de jongen er als eerste.
 • jezelf-zijn
  Worden wie je bent
  Toen ik studeerde, volgde ik een collegereeks Wetenschapsfilosofie. Ik weet er weinig meer van, maar één college is me altijd bijgebleven.
Toon meer >
Toon minder >