Bedrijfsnaam: Frans Koopal Haarwerken
Adres: Noorderhaven NZ 1,
9712VE Groningen
Telefoonnummer: 050-3122722
 • Haarwerk

Over ons

Frans Koopal Haarwerken is al meer dan 50 jaar een begrip in Noord-Nederland. Het bedrijf voorziet klanten die te maken hebben met haaruitval, bijvoorbeeld door eczeem, chemotherapie of alopecia, van een haarwerk.

Neem contact op via:

Artikelen van Frans Koopal Haarwerken

 • haarwerk
  Een hele verademing
  Naarmate de jaren verstreken, werden mijn haren steeds dunner. Eigenlijk werd ik kaler.
 • Haarwerken
  Nog één laatste keer op de foto...
  Als het leven ten einde loopt en je grootste wens is om met mooie make-up en een prachtig haarwerk op de foto te gaan met al je dierbaren, is dat zeker een wens die in vervulling kan gaan.
 • haarwerk
  Door het haarwerk kreeg ik tranen in mijn ogen'
  Gedachteloos wreef ik door mijn haar. Een hele pluk haar bleef aan mijn vingers kleven. Opnieuw ging mijn hand automatisch richting mijn hoofdhaar. Het kan niet waar zijn, dacht ik nog. En daar zat ik dan, met mijn handen in het haar en weer een hele pluk eruit. Mijn mooie lokken lagen levenloos op mijn schoot.
 • haargrens
  Mijn haargrens week steeds verder terug'
  Wanneer het precies begon, kan ik me niet goed herinneren. Ik was er niet blij mee, maar dacht dat het bij mijn leeftijd hoorde en probeerde me er niet te druk over te maken.
 • haarwerk
  ‘Ik kreeg eindelijk het kapsel waar ik altijd van droomde’
  Veel mensen wensen iets wat ze zelf niet hebben. Voor mij was dat altijd een weelderige haardos.
 • haarwerk
  Ik ga de hele middag naar mezelf kijken'
  Natuurlijk weet ik wel dat mannen ook op jongere leeftijd behoorlijk last van haaruitval kunnen krijgen, maar toen ik merkte dat dit mij overkwam, wilde ik me er niet bij neerleggen. Ik wilde ‘gewoon’ weer een mooie bos haar zoals ik die altijd had gehad.
 • haarwerk
  Bad hairday? No way! De vele voordelen van een haarwerk
  Lieve Layla, Dankjewel voor weer een leuk haarwerk. Ik voelde me even niet meer ‘ik’ met mijn haarwerk. Soms heb ik dat en dan bel ik jou gewoon op om te vragen of je even tijd hebt.
 • haarwerk
  Ik wissel steeds van haarwerk, hartstikke leuk!'
  Dankjewel voor weer een leuk haarwerk. Ik voelde me even niet meer ‘ik’ met mijn haarwerk. Soms heb ik dat en dan bel ik jou gewoon op om te vragen of je even tijd hebt.
 • haarwerken
  Wij waren en zijn pioniers op het gebied van haarwerken'
  Wij, mijn ouders en ik, waren pioniers toen we 53 jaar geleden beurzen bezochten in de hoop iets te vinden dat de pruikenwereld op zijn kop zou zetten. Mijn vader had namelijk het gevoel dat de pruiken beter en mooier konden worden gemaakt. En daar had hij gelijk in!
 • haarwerk
  Ik kreeg een megaboost door mijn nieuwe haarwerk'
  Truus: ‘Steeds onzekerder werd ik als ik in de spiegel keek. Kleding passen was niet meer leuk, want ik zag alleen maar dat zielige bosje haar, en het werd steeds erger. Zowel het haar als mijn eigenwaarde ging achteruit.
 • haarwerksalon
  Waarom had ik hier zo lang mee gewacht?'
  Lucy: ‘Een dikke bos haar heb ik nooit gehad. In de loop van de jaren werd het steeds dunner, en mijn haargrens verplaatste zich naar achteren, zodat ik het bijna niet meer kon bedekken.
 • mooi-haar
  Ik wil er mooi uit zien op de bruiloft van mijn zoon'
  Anja, een vrouw van middelbare leeftijd met heel dun haar, zorgvuldig elke haar op zijn plaats gelegd, heeft een afspraak bij ons. Vlak voor het betreden van de zaak kijkt Anja angstvallig naar haar man en vraagt hem: ‘Zit mijn haar goed?
 • haaruitval
  Ik wil echt niet met zo'n kaal hoofd rondlopen'
  Ik onderdruk mijn tranen en duw het kussen weg waar talloze haren op liggen. Mij zou dit niet gebeuren; ik had immers de coolcap-behandeling gehad.
Toon meer >
Toon minder >