Bedrijfsnaam: Gezonde Relatie met Eten
Adres: Oude Brandenburgerweg 68,
3721 DZ Bilthoven
Telefoonnummer: 06-48343581
 • Afvallen

Over ons

Klaziena van Gezonde Relatie met Eten is gediplomeerd gewichtsconsulente. Vanuit de meeste aanvullende zorgverzekeringen heb je recht op vergoeding op (een deel van) van het Dieetbevrijding Spel en de daarbij horende coaching.

Neem contact op via:

Artikelen van Gezonde Relatie met Eten

 • mindful-eten
  Afvallen door mindful eten
  Door 22 jaar ervaring en onderzoek weet ik dat diëten averechts werken. En vele onderzoeken delen mijn mening. Geen enkel voedingsmiddel is verboden; je dient alleen met aandacht te eten en écht te proeven. De voordelen?
 • eetgewoontes
  Vaarwel slechte eetgewoontes!
  Je hebt een obsessie met eten en de weegschaal. Je hongert jezelf uit en staat jezelf niet meer toe om te genieten van je favoriete voedsel. Je voelt je gefrustreerd en hebt soms flinke eetbuien.
 • snoepen
  SMART stoppen met snoepen
  Lekker met een zak chips op de bank, je helemaal verliezen in een reep chocola, je volstoppen met drop of dat pak met je favoriete koeken in één keer leegeten.
 • emotie-eter
  Ben jij een emotie-eter?
  Eten is emotie, maar betekent dit nu dat eten automatisch emotie-eten is? Eigenlijk eet iedereen weleens te veel. En sommigen misschien regelmatig tot vaak.
 • afvallen
  'Ik schaamde me en voelde me schuldig'
  Eten is emotie, maar is eten automatisch emotie-eten? Ina (44) besloot hulp te zoeken nadat zij schrok van het getal op de weegschaal.
Toon meer >
Toon minder >