Bedrijfsnaam: Glow With The Flow
Adres: Eusebiusbuitensingel 9,
6828HT Arnhem
Telefoonnummer: 622727245
 • Tepelhofcorrectie
 • Dermatografie

Over ons

Bij Glow With The Flow ben je op het juiste adres voor cosmetische en medische pigmentatie. Bij cosmetische pigmentatie kun je denken aan permanente make-up. Bij medische pigmentatie kun je denken aan het minder zichtbaar maken van vlekken en gedepigmenteerde huid.

Neem contact op via:

Artikelen van Glow With The Flow

 • dunner-worden-haar
  Niet langer onzeker over dunner wordend haar
  Fiona (52): ‘Ik heb altijd al fijn haar gehad. Dat betekent dat ieder onafhankelijk haartje vrij dun is, maar ik had er wel veel van. Daardoor leek het toch aardig wat.
 • wijnvlek
  'Ik wilde van mijn wijnvlek af!’
  Mirjam (34): ‘Vanaf mijn geboorte heb ik een wijnvlek in mijn gezicht en hals. De vlek begint op mijn kaaklijn en loopt naar onder mijn nek in. Als kind droeg ik mijn haar het liefst los, omdat daarmee de vlek nog enigszins bedekt werd.
 • borstverkleining
  'Na mijn borstverkleining bleven littekens achter'
  Je borsten zijn een belangrijk onderdeel van je silhouet. Wanneer grote borsten je onzeker maken, kan dit behoorlijk vervelend zijn. Zo kan het zijn dat bepaalde kleding niet goed past, je erdoor belemmerd wordt bij sporten of dat je last hebt van nek- en schouderklachten. Antoinette (42) had ook al jaren last van haar grote borsten.
 • littekens
  'Door mijn littekens voelde ik me niet mezelf'
  Jaarlijks lopen ongeveer 900 mensen ernstige brandwonden op na een ongeval, en rond de 9000 mensen komen ieder jaar op de Spoedeisende Hulp terecht met brandwonden, variërend in ernst, meldt de Nederlandse Brandwonden Stichting. Wanneer er sprake is van een brandwond, is de huid gedeeltelijk of volledig beschadigd. Wanneer alleen de opperhuid is aangedaan, kan het lichaam dit weer netjes herstellen.
 • tepelhoftatoeage
  'Door de tepelhoftatoeage is mijn borst weer compleet'
  Bij ongeveer een derde van de vrouwen met borstkanker is operatieve verwijdering van de borst de beste behandeling tegen de ziekte. Na de amputatie kan er meteen een begin gemaakt worden voor een reconstructie.
 • vitiligo
  Vitiligo aanpakken met dermatografie
  Supermodel Winnie Harlow is, vooral door de huidaandoening die ze heeft, een opvallende verschijning. Als kind werd ze gepest vanwege haar vitiligo, maar nu is het haar handelsmerk en heeft ze bewezen dat je ook met deze huidaandoening de droom van menig meisje uit kunt laten komen.
 • littekens
  Littekens door zelfbeschadiging: wat is eraan te doen?
  Littekens op je huid en in je ziel. Iedereen heeft ze. Littekens kunnen onschuldig zijn of lijken. Echter, je kunt ook littekens hebben als gevolg van zelfbeschadiging (automutilatie). In dat geval vallen de littekens meestal een stuk meer op omdat ze vaak op één plek zitten, een bepaald patroon hebben en dat het er meestal veel zijn.
 • zelfbeschadiging
  'Mezelf beschadigen was een soort uitvlucht'
  Zelfbeschadiging. Automutilatie. Jezelf snijden om maar wat te voelen. Of om even helemaal niets te voelen. Zelfbeschadiging is vaak een uiting van een onderliggend probleem, zoals een depressie, omgaan met angsten of een psychische stoornis. Naar schatting snijdt 1 op de 6 jongeren zich weleens en er is een piek bij jongeren tussen 20 en 24 jaar en volwassenen van 40 tot 44 jaar.
 • dermatografie
  Dermatografie: camoufleren of juist weer zichtbaar maken
  Je uiterlijk speelt een grote rol in je mate van zelfvertrouwen. Wanneer je gezegend bent met een knap gezichtje en mooi figuur zul je regelmatig bewonderende blikken oogsten. Het tegendeel is echter ook waar.
 • kanker
  'Veel mensen hadden niet door dat ik kanker had'
  In 2017 werd er bij mij kanker geconstateerd. In eerste instantie leek er alleen een tumor in mijn buikholte te zitten, maar later bleek ik ook uitzaaiingen te hebben in de lymfeklieren in mijn liezen. Op zo’n moment staat je leven op zijn kop.
 • littekens
  Laat je niet langer beperken door je littekens
  In je leven kun je heel wat littekens oplopen. Niet alleen littekens op je ziel, maar ook zichtbare littekens op je huid. Die lelijke val uit je kindertijd, de blindedarmoperatie tijdens je puberteit, de geboorte van je oudste die via een keizersnede ter wereld kwam, een beet van die valse hond die zomaar losliep, een kleine brandwond en de nieuwe knie die je onlangs kreeg.
 • littekens
  'Ik hoef mijn armen niet langer te verbergen'
  Als gevolg van een maagverkleining ben ik flink afgevallen. Daar was ik natuurlijk erg blij mee, maar dat gold niet voor de overtollige hoeveelheid vel aan mijn armen en buik.
Toon meer >
Toon minder >