Bedrijfsnaam: Happy Body 4U
Adres: Walplantsoen 14,
3961CA Wijk bij Duurstede
Telefoonnummer: 06-10468987
 • Voedingsconsulent
 • Alternatieve genezing
 • Huidverbetering
 • Afslanken

Over ons

Je kunt bij Beauty Clinic Happy Body 4U terecht voor brainspotting, figuurcorrectie, voedingscoaching, anti-rimpelbehandelingen en compressietherapie. Gezonde aandacht voor jezelf!

Neem contact op via:

Artikelen van Happy Body 4U

 • streefgewicht
  Op streefgewicht dankzij gewichtscoaching!
  Floor (35) vertelt: ‘Vroeger hoefde ik mij nooit druk te maken over mijn gewicht en kon ik alles ongestraft eten. Toen ik begin dertig was, veranderde de situatie. Ik hield gewoon nog hetzelfde ongezonde snack- en snaaieetpatroon aan. Maar de kilootjes bleven nu wél aan mijn lijf plakken. Voordat ik het doorhad, paste ik mijn favoriete spijkerbroeken niet meer en stoorde me aan zorgvuldig gekweekte buikje.
 • innerlijke-rust
  'Ik weet nu wat innerlijke rust is'
  Het verhaal van Evelien (34). ‘Eigenlijk ging alles me voor de wind op dat moment in mijn leven, een leuke baan, lieve vriend en een geweldige groep vrienden om me heen. Toch voelde ik me diep onrustig, al een tijdje. Aangezien ik leiding geef aan een grote afdeling dacht ik dat ik misschien wat overwerkt was.
 • gezond
  Een gezond gezin!
  Het sluipt erin: een extra koekje bij de koffie omdat je dat wel verdiend hebt. Of ‘s avonds nog even een paar chipjes. In het weekend een frietje omdat de kinderen het zo lekker vinden. En je weet eigenlijk wel dat die overtollige kilo’s daar vandaan komen, maar je drukke gezinsleven voorkomt dat je je leven betert.
 • Cavitatie
  Cavitatie: voorgoed afrekenen met je vetjes!
  Jij hebt de dagen afgeteld. Wat wilde je toch graag dat die gure wind, regenbuien en kille temperaturen zouden plaatsmaken voor een zacht zonnetje, warmte en een licht briesje. Maar nu puntje bij paaltje komt, zie je toch een beetje tegen de naderende lente op.
 • gewichtscoaching
  Win die strijd met je gewicht dankzij gewichtscoaching!
  Op 31 december 2018 heb je met jezelf afgesproken om het gevecht aan te gaan met die overtollige kilootjes. Je zou gezonder gaan eten en meer gaan bewegen. Nu, weken later, lig je languit en energieloos op de bank. Om je heen liggen twee rollen koekjes, een reep chocolade en een zak chips.
 • eten
  Hoe gezond is jouw relatie met eten?
  Je bent er he-le-maal klaar mee! Het moet nu maar eens afgelopen zijn met die extra kilo’s. Een woord als ‘lovehandles’ klinkt dan wel heel leuk, maar jij bent ze liever kwijt dan rijk.
 • streefgewicht
  Je streefgewicht halen was nog nooit zó makkelijk
  Waarom is afvallen zo moeilijk? Omdat je voedingsmiddelen uit je menu schrapt of ineens heel anders gaat eten. En dat is iets wat heel moeilijk vol te houden is.
 • trauma
  Reken af met het trauma uit je verleden
  Elke keer weer is er die faalangst. Je wordt er steeds opnieuw mee geconfronteerd. Ergens diep in je onderbewuste zit de oorzaak, al heb je daar zelf geen idee van.
 • streefgewicht
  Eindelijk je streefgewicht halen? Makkie!
  Wees eens heel eerlijk: als jij een ijzeren zelfdiscipline had, was je al die overtollige kilo’s al lang kwijt. Sterker nog: dan was het nooit zover gekomen!
 • afvallen
  Afvallen na die heerlijke zomer
  Wat een fantastische zomer hebben we gehad. Die heerlijke maanden met zon voelden als een eeuwigheid! Gretig trokken we eropuit: terrasje hier en een restaurantje daar. Jouw zomer bestond uit borrelen en (heel!
 • gezonde-voeding
  Met andere ogen kijken naar 'gezonde' voeding
  Je herkent het vast: in de supermarkt tuur je eindeloos op de etiketten van verschillende producten, maar eigenlijk heb je geen idee waar je op moet letten. Weinig koolhydraten? 0% vet? E-nummers?
 • trauma
  Trauma aanpakken met je ogen!
  Het gebeurde op een zaterdagavond. Ik was alleen thuis en daar had ik me erg op verheugd. Eindelijk een ontspannen avondje waarin ik helemaal zelf kon bepalen waar ik behoefte aan had. Ik had al een ontspannen badsessie met een wijntje gehad en liep wat door het huis, bedenkend wat ik eens zou gaan doen.
Toon meer >
Toon minder >