fbpx
Bedrijfsnaam: Heilpraktiker Chirotherapie Eising
Adres: Beukenlaan 30,
9615AV Kolham
Telefoonnummer: 0598-390322
 • Chiropractie
 • Heilpraktiker

Over ons

De praktijk Heilpraktiker Chirotherapie Eising staat voor een resultaat gerichte aanpak van lichamelijke klachten. Belangrijk hierbij zijn: `een persoonlijke benadering` en `in alle rust behandelen'. Wemeltje is lid van de beroepsvereniging VVET en de overkoepelende organisatie RBCZ.

Neem contact op via:

Artikelen van Heilpraktiker Chirotherapie Eising
 • pijnvrij
  Hij zit weer pijnvrij achter het stuur
  Martin is al zijn hele werkzame leven vrachtwagenchauffeur. Hij kreeg het vak met de paplepel ingegoten. Zijn vader zat ook op de vrachtwagen en als klein jochie mocht Martin in de schoolvakanties regelmatig een dagje mee met zijn vader. Prachtig vond hij dat!
 • maagklachten
  Ze geniet weer van haar eigen kookkunsten
  Uitgebreid koken, het liefst voor een groot gezelschap: je kon Mariska niet blijer krijgen. Tot twee jaar geleden. De problemen rond haar echtscheiding veroorzaakten veel stress.
 • zenuwpijn
  Ze kan weer lopen zonder pijn
  Iedere week gaat ze met een groepje hardlopen. Dat doet ze al jaren. Het maakt niet uit of het regent of dat de mussen dood van het dak vallen van de hitte; iedere dinsdagochtend trekt Marjolein haar hardloopschoenen aan. En dat was op die ene dinsdag in de winter ook het geval.
 • hooikoorts
  Heerlijk van het voorjaarszonnetje genieten zónder hooikoortsklachten
  Het is weer zover: die tijd van het jaar waarin de zon eindelijk weer begint te schijnen. De handschoenen kunnen de kast weer in en de sjaal kun je ook laten hangen. Het mooie weer zorgt ervoor dat de bollen weer gaan groeien en de bomen gaan bloeien.
 • elleboog-pijn
  Zeurende, pijnlijke elleboog? Op zoek naar de oorzaak!
  Een zeurende, pijnlijke elleboog kan veel invloed hebben op je dagelijks leven. Dat merkte Hanne (33) maar al te goed. Bij alles wat ze wilde tillen, voelde ze het weer: het stekende en zeurende gevoel.
 • concentratieproblemen
  Concentratieproblemen: hoe houd ik mijn focus vast?
  Het was voor Marieke altijd een ‘dingetje’: geconcentreerd bezig zijn met een grote opdracht. Er is ook zoveel afleiding te vinden. Even op je telefoon kijken, even over social media scrollen of toch nog maar even een nieuw kopje koffie zetten.
 • darmklachten
  Helemaal van haar darmklachten af
  Saskia is een echte ‘shopaholic’. Al sinds jaar en dag gaat ze er regelmatig, samen met haar beste vriendin, op uit.
 • pijn-zij
  Moet ik leren leven met die pijn in mijn zij?
  Een onverklaarbare pijn die zo onderhand je hele leven beheerst, houdt het nooit op? Je hebt al vele onderzoeken achter de rug, maar er is nog steeds geen oorzaak gevonden voor die pijn in je zij.
 • ischias
  Met ischias kun je geen kant op
  Tijdens het sporten voel je continu die vervelende spier over je bil. Bij zwaar tillen of zomaar zonder duidelijk aanwijsbare reden, schiet het opeens vanaf je middel door je bil achterlangs in één of beide benen en kun je geen kant meer op. Herken je dit?
 • nekhernia
  Nekhernia? Een operatie is te voorkomen!
  Marja was jaren geleden aan een nekhernia geopereerd. De hevige nekpijn, die uitstraalde naar haar rechterarm, en de vaak tintelingen en soms zelfs gevoelloosheid en krachtverlies in haar rechterhand begonnen de laatste tijd echter weer op te spelen. Daarnaast werd ze geplaagd door hoofdpijn, concentratieproblemen en vermoeidheid.
 • heilpraktiker
  Heilpraktiker verlost
  Karin had vreselijke pijnscheuten in haar arm. Die helse zenuwpijn kwam vanuit haar schouder en beperkte haar behoorlijk in haar bewegingen.
Toon meer >
Toon minder >