Bedrijfsnaam: Het Helperhart - Centrum voor Natuurgeneeskunde
Adres: Kochstraat 44228,
9728KA Groningen
Telefoonnummer: 050-5254344
 • Natuurgeneeskundige therapie

Over ons

Het Helperhart, centrum voor Natuurgeneeskunde voor volwassenen en kinderen is in 2006 opgericht door Miranda Bootsman in de stad Groningen. Helperhart Trainingen richt zich op het organiseren van cursussen en voorlichtingen die bijdragen aan een goede balans, ontspanning en persoonlijke groei.

Neem contact op via:

Artikelen van Het Helperhart - Centrum voor Natuurgeneeskunde

 • Ontwikkeling
  Gun jezelf de tijd voor zelfontwikkeling!
  Als mens ben je je hele leven voortdurend in ontwikkeling, en ben je nooit uitgeleerd. Jezelf ontplooien en ontwikkelen in de thema’s die je aanspreken, kunnen hierbij helpen.
 • ooracupunctuur
  Is je energie van korte duur? Probeer ooracupunctuur!
  Waar de mensen om je heen genieten van de laatste nazomerzonnestralen, voel jij je versuft, vermoeid en heb je bar weinig energie om iets te ondernemen. Wist je dat er een manier is waarmee je snel van je pijn af kunt komen?
 • gezondheid
  Je gezondheid: grijp niet te laat in!
  Met de uitdrukking ‘voorkomen is beter dan genezen’ zul je het waarschijnlijk eens zijn, maar denk je hier ook aan? Ben jij iemand die nét te laat aan de bel trekt bij pijnklachten? Of voel jij je al langere tijd niet helemaal jezelf, maar kun je niet benoemen wat er met je aan de hand is?
 • ontspanning
  Wil jij ook hemelse ontspanning ervaren?
  Wanneer was het voor het laatst dat jij bruiste van energie? Voor veel mensen is dit gevoel al lang geleden.
 • geuren
  Welke effecten hebben geuren op jou?
  Ken je dat? Wanneer je die ene specifieke geur ruikt, deze geur je ‘down memory lane’ naar een moment van jaren geleden brengt?
 • natuurgeneeskunde
  Herstel je gezondheid optimaal met natuurgeneeskundige therapie
  Tijdens het herstel van een (ernstige) ziekte ben je vaak erg moe en enorm teleurgesteld in je lijf. Het vertrouwen in het hebben van een gezond lichaam is weg.
 • bioresonantie
  Weer vrolijk en blij met bioresonantie!
  Je voelt je futloos, bent sneller moe en hebt ‘s avonds nog maar weinig energie om iets leuks te ondernemen. Je wilt graag je vrolijke, energieke en gezonde zelf weer terug, maar weet niet goed hoe dit te doen.
 • gezondheid-verbeteren
  Gezondheid verbeteren? Lichaam ontzuren!
  Heb je last van haaruitval, acne, zweetvoeten en/of maag- en darmaandoeningen? Dit kan allemaal worden veroorzaakt door onze huidige voedings- en eetpatronen, stress en een ongezonde levensstijl.
Toon meer >
Toon minder >