Bedrijfsnaam: HOEZO? Leefstijlcoaching & training
Adres: - -,
- Purmerend
Telefoonnummer: 06-48210633
E-mail:
 • Leefstijlcoaching
 • Relatiecoaching

Over ons

Sjaak Muller is de drijvende kracht achter het bedrijf. 'Het is mijn roeping om mensen weer in hun kracht te zetten, zodat ze blij, gezond en vitaal in het leven komen te staan.' Sjaak is opgeleid als trainer en coach en werkt voor organisaties, medewerkers en particulieren.

Neem contact op via:

Artikelen van HOEZO? Leefstijlcoaching & training

 • supermarktsafari
  Laat die hamburger liggen en ga op supermarktsafari!
  Een van de moeilijkste dingen om te veranderen is je gedragspatroon. Op een gegeven moment zit je zo vastgeroest in je keuzes dat het een automatisme wordt. Dit geldt ook voor voeding. Als je moe bent of het druk hebt, heb je geen zin om uren in de keuken te staan.
 • gedragsverandering
  Gedragsverandering begint bij je gedachten
  Het lijkt af en toe alsof je op de automatische piloot staat. Je legt dagelijks dezelfde weg af naar je werk, maakt je koffie of thee op dezelfde manier klaar en voert min of meer dezelfde gesprekken met collega’s. Deze dagelijkse routines gaan als vanzelf. Je doet ze zonder erover na te denken.
 • productiviteit
  Productiviteit? Integreer de cirkel en betrokkenheid!
  Betrap je jezelf erop dat je je bezighoudt met zaken waar je niets aan kunt veranderen? Maak jij je druk om de meest minuscule dingen? Ben jij graag in controle en wil je alles om je heen kunnen beïnvloeden?
 • e-coaching
  E-coaching: ontdek de kracht!
  Inmiddels zijn we wel gewend om op afstand te leven, met alle voor- en nadelen van dien. Van online werken, relaties onderhouden via Zoom, tot aan virtuele bezoeken aan sportscholen en musea.
 • leefstijlcoach
  Hoe ziet een workshop eruit? Kijk mee door de ogen van een leefstijlcoach
  Denk jij er weleens over na om aan leefstijlcoaching te doen? Iedereen die gemotiveerd is om zijn leven te verbeteren, kan hier voordeel uit halen. Tijdens een workshop kun je dan alvast proeven en je laten inspireren.
 • burn-out
  Symptomen van een burn-out? Trek snel aan de bel!
  Als je snel stress ervaart en geen actie onderneemt om de druk op jezelf te beheersen, ligt een burn-out al snel op de loer. Maar hoe bepaal je waar de grens ligt voor jezelf en hoe weet je wanneer je deze hebt bereikt?
 • vitale-werknemers
  Een succesvol bedrijf begint bij vitale werknemers!
  Als je aan een gemiddelde ondernemer vraagt wat voor hem ‘succes’ inhoudt, zal hij wellicht gelijk antwoorden geven in de richting van een goedlopend bedrijf, winstgevende opdrachten en naamsbekendheid. Hierbij wordt echter een belangrijk onderdeel van het bedrijf overgeslagen: de werknemers.
 • nieuwe-baan
  De eerste stap richting een nieuwe baan
  Toen je nog aan het werk was grapte je er wel eens over. Wat leek het je heerlijk om eindeloos vakantie te hebben. Iedere dag uitslapen en altijd doen wat je zelf wilt.
 • afvallen
  Afvallen was nog nooit zó makkelijk!
  Je hebt zo’n beetje alles op het gebied van diëten al uitgeprobeerd. Iedere keer wanneer er weer een nieuwe hype voorbijkwam, begon jij er vol enthousiasme aan. Déze keer zou het lukken. Déze manier van afvallen paste helemaal bij jou! En inderdaad.
 • midlifecrisis
  'Help, ik heb een midlifecrisis!'
  Geef eens toe. Bij het horen van de term ‘midlifecrisis’ denk je aan een man van midden veertig, die met een iets te zongebruinde huid in een rode sportauto rondtoert. En als het even kan, zit er ook nog een vrouw die minstens tien jaar jonger is in de bijrijdersstoel.
 • relatie
  Tijd voor een relatie-APK!
  John (47) vertelt: ‘Ineens waren onze kinderen het huis uit. Anja en ik hadden ze nog maar net uitgezwaaid en het drong tot me door hoe druk het voorheen was geweest is huis, en hoe rustig het nu is. Ik miste harde techno die altijd uit hun kamers galmde, evenals de levendige discussies over hoe laat ze thuis moesten zijn als ze weer eens een wilde stapavond hadden gehad.
 • gezond-gewicht
  Een gezond gewicht: een realistisch streven?
  ‘Veel gewicht verliezen in een korte periode.’ Het klonk ideaal en jij zou het wel even doen, dat crashdieet. De eerste week was het nog wel vol te houden. Maar de tweede week kwam er een etentje tussendoor met vriendinnen.
 • vitaliteit
  Jouw voornemen? Meer vitaliteit!
  Vorig jaar had jij veel goede voornemens. Jij wilde keihard knallen op je werk, en tegelijkertijd óók de leukste moeder, de meest gezellige vriendin én de grootste sportieveling zijn. Dit gaf de nodige frictie: je was altijd maar druk, druk, druk en het niet altijd kunnen behalen van je doelen bezorgde je nóg meer stress.
 • wandelcoaching
  Wandelcoaching in het natraject van kanker
  De sporen die kanker achterlaat in je leven zijn vaak niet mis. Niet is meer ‘normaal’ en jij moet hard knokken om je leven weer op de rit te krijgen. Hoe doe je dit?
 • innerlijke-balans
  De zoektocht naar innerlijke balans
  Voelt jouw leven soms aan als een zoektocht? Dan ben je zeker niet de enige! Veel mensen voelen onbalans in deze hectische maatschappij en hebben moeite om hun levensvragen te beantwoorden.
Toon meer >
Toon minder >