Bedrijfsnaam: Horse Spirit
Adres: Krommedijk 7,
3214LH Zuidland
Telefoonnummer: 06-12713976
 • Paardencoaching

Over ons

Horse Spirit helpt particulieren die op zoek zijn naar individuele coaching en bedrijven die op zoek zijn naar groepscoaching (teambuilding). Individuele coaching richt zich op mensen die graag begeleiding willen in hun persoonlijke ontwikkeling. Deze mensen zitten niet lekker in hun vel, ervaren veel stress, hebben last van PTSS, of hebben problemen op hun werk.

Neem contact op via:

Artikelen van Horse Spirit

 • paardencoaching
  Alle teugels los met paardencoaching
  Vrij als een paard zijn. Galopperend over het zand, manen dansend in de lucht. Hoe fijn zou het zijn om alles los te kunnen laten?
 • paardencoaching
  ’Zelfverzekerder door paardencoaching’
  Amira is één van mijn cliënten die door middel van paardencoaching van haar onzekerheid werd afgeholpen. De onzekerheid belemmerde haar in haar sociale en professionele leven en ze besloot met behulp van Whita en mij om er iets aan te doen.
 • teambuilding
  Teambuilding? Stap de paardenbak in!
  Bij teambuilding denk je misschien aan een middagje ‘survivalen’, een creatieve workshop of gewoon een gezellige barbecue bij een collega in de tuin.
 • stress
  Stress? Burn-out? Laat je helpen door een paard!
  Achteraf had je het kunnen zien aankomen. Je lichaam heeft signalen genoeg gegeven dat je het wat rustiger aan moet doen. Die migraineaanvallen, vermoeidheid en prikkelbaarheid zijn nu niet bepaald uit de lucht komen vallen. Maar je had het druk. Er was geen tijd.
 • trauma
  Eindelijk lukte het haar om haar trauma te verwerken
  Die paar minuten hadden haar hele leven veranderd. Van die vrolijke, open en zelfbewuste vrouw was weinig meer over nadat ze oog in oog had gestaan met de overvaller die haar onder bedreiging de gehele dagopbrengst had laten overhandigen.
 • paardencoaching
  Paardencoaching geeft inzicht in je carrière
  Soms kom je op een punt op je leven dat je het even niet meer zo goed weet. Je werk geeft je geen voldoening meer. Eigenlijk ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar je weet niet wat.
 • trauma
  Achtervolgd door een trauma? Probeer paardencoaching!
  Pijnlijke, vervelende en ingrijpende gebeurtenissen in je leven. Soms blijven ze je maar achterna zitten en laten ze een steen op je maag achter. Ook al is het al jaren geleden. Je hebt al van alles geprobeerd om de nare gebeurtenis of gebeurtenissen een plekje te geven.
 • jezelf-kennen
  Hoe goed ken jij jezelf nou eigenlijk?
  Bepaalde ideeën of overtuigingen kunnen zich stevig in je verbeelding en gevoel verankerd hebben. ‘Jij bent geen hoogvlieger, dus doorstuderen is niets voor jou.’ Dat was tenminste wat je leraar je regelmatig vertelde. ‘Jij komt nooit hogerop, want als je voor een dubbeltje geboren bent, word je nooit een kwartje.
 • teambuilding
  Teambuilding met paarden
  Wanneer je verschillende mensen samenvoegt, vormen zij niet automatisch een team. Een team fungeert op basis van vertrouwen, de juiste rolverdeling, kennis en kunde, leiderschap en communicatie. Een goed functionerend team is van grote waarde, maar ontstaat niet vanzelf.
 • paardencoaching
  Niet lekker in je vel? Paardencoaching helpt!
  Je bent op een punt beland, waarbij je niet goed weet welke kant je op moet. Is het verstandig om je studie af te maken of switch je toch naar een andere opleiding? Je bent onzeker of de baan die je hebt wel écht bij je past. Sinds het bedrijf waar jij voor werkt gefuseerd is met de voormalige concurrent, boks jij op tegen de spanningen die jij op je werk ervaart.
 • paarden
  'De paarden verbazen me elke keer weer'
  Paardencoaching: een paar jaar geleden had ik er nog nooit over gehoord. Maar ik ontdekte toen wel wat het met me deed. Het waren heel bijzondere ervaringen tussen mijn paarden en mij.
 • horse-spirit
  Paardencoaching laat teams weer samenwerken
  Weet je nog hoe je vroeger bij de gymnastiekles soms zelf je eigen groepje mocht samenstellen? Jij en je tegenstander kozen om de beurt een kind, net zo lang tot er twee teams waren ontstaan.
Toon meer >
Toon minder >