Bedrijfsnaam: Huid- en Oedeemtherapie Salland
Adres: Lijnbaan 12H,
8011AR Zwolle
Telefoonnummer: 038-4222178
 • Endermologie
 • Oedeemtherapie
 • Huidtherapie
 • Huidverzorging
 • Huidverbetering

Over ons

Bij Huid- en oedeemtherapie Salland ben je aan het juiste adres voor diverse behandelingstrajecten, persoonlijk advies en behandelingen op maat bij huid- en oedeemklachten. De praktijk streeft naar een positieve gezondheid in al zijn facetten.

Neem contact op via:

Artikelen van Huid- en Oedeemtherapie Salland

 • peeling
  Zat van huidproblemen? Probeer een peeling!
  Huidproblemen zijn bijzonder vervelend. Of je er nou in meerdere of mindere mate last van hebt, je kunt last hebben van pijn, jeuk of trekkerigheid. En aangezien je gezicht praktisch altijd zichtbaar is, kun je je er bovendien erg onzeker door voelen.
 • litteken
  Maak van je litteken een lief teken
  Die buikoperatie was natuurlijk zeker geen pretje. Sterker nog, zo’n operatie is behoorlijk ingrijpend. Nu, een paar jaar later, wordt Saskia (43) nog steeds herinnerd aan die periode waarin ze de strijd aanging met baarmoederhalskanker.
 • acne
  Acne: dit is het en zo kom je ervanaf!
  Die ontsierende, vaak pijnlijke rode bultjes zijn al vervelend als je een puber bent. Nu je de puberteit inmiddels een aantal jaren (of misschien decennia) achter je hebt gelaten, dacht je inmiddels echt wel van puistjes en pukkels af te zijn.
 • scrubben
  Smeren en scrubben: gebruik jij de goede huidverzorging?
  Heb jij ook zo genoten van de zon deze zomer? Lekker liggen aan het strand en af en toe een verkoelende duik in zee. Misschien geniet je nog steeds na van het lekkere bruine kleurtje dat je tijdens je vakantie hebt opgedaan.
 • oedeemtherapie
  ‘Oedeemtherapie heeft mijn klachten enorm verlicht’
  Twee jaar geleden stond het leven van Annette ineens op zijn kop toen er bij haar borstkanker werd geconstateerd. Ze had het knobbeltje in haar borst zelf ontdekt toen ze onder de douche stond.
 • pigmentvlekken
  Eerste hulp bij pigmentvlekken!
  Met volle teugen geniet jij van wat de zomer jou allemaal te bieden heeft. Lange avonden op het terras, gezellige tripjes met je gezin naar het strand en, als het een beetje meezit, ook nog lekker op vakantie. Natuurlijk moet je hier optimaal van genieten. Maar het is ook belangrijk om stil te staan bij de schade die de zon kan aanrichten.
 • overbeharing
  ‘Ik schaam me niet meer voor overbeharing’
  Inge (32) vertelt: ‘Als jong meisje was ik er vroeg bij met haargroei. Op mijn elfde kreeg ik bijvoorbeeld al okselhaar. Ook had ik opvallende haargroei op mijn buik, onderrug, benen en armen.
 • epilatie
  Een haarvrije huid door epilatie
  Lichaamsbeharing is heel normaal. Ieders lichaam is bedekt met kleine, dunne haartjes. Bij veel mensen zijn deze haartjes bijna niet te zien, maar bij anderen is het een stuk zichtbaarder.
 • rimpels
  Zeg je rimpels gedag met microneedling!
  De één legt zich er bij neer, de ander is er bang voor en háát ze. We hebben het over rimpels. Hoe dan ook: vroeg of laat ontkom je er niet aan, want aan de vorming van rimpels is niet te ontsnappen. Behoor jij tot team twee? Dat wil zeggen: je vreest, mogelijk al vanaf jonge leeftijd, voor de plooien, lijntjes en groeven in je huid die op een zeker moment zullen verschijnen.
 • littekens
  De littekens voorbij!
  Net als bijna iedereen heb jij waarschijnlijk één of meerdere littekens. Misschien is jouw huid ooit beschadigd geraakt na een infectie, letsel, een operatie of door een huidaandoening als acne, en kamp je nu met stugge, rode of zelfs dikke en pijnlijke littekens. Vervelend!
 • huidproblemen
  'Ik kijk niet alleen naar de huidproblemen, maar naar de totale persoon’
  Bauwien van der Zwaag is pas 26 jaar, maar heeft al twee volledige opleidingen afgerond én al bijna drie jaar haar eigen huidtherapiepraktijk. Huidproblemen verminderen en verhelpen, en daarmee vaak ook een stuk onzekerheid en schaamte bij mensen wegnemen, is wat zij het liefste doet.
 • acne
  Acne? Weg ermee!
  Je huid wordt geterroriseerd door rode pukkeltjes, zwarte puntjes en ontstekingen. Soms zijn er rustige periodes, andere keren lijkt je huid net een kraterlandschap. Je moet moeite doen om niet die grote puist pal op je kin uit te knijpen, zodat je acne niet nóg erger wordt. Van alles heb je geprobeerd: van speciale maskertjes met groene klei tot speciale sticks die je puistjes zouden uitdrogen.
 • pigmentvlekken
  Pigmentvlekken: dit zijn ze en zó kom je er weer af!
  Fijne lijntjes, rimpels en een slappere huid. Dit zijn de dingen waar je vaak aan denkt bij het woord ‘huidveroudering’. Maar wist je dat huidaandoeningen als pigmentvlekken vaak nét zo bepalend zijn voor een verouderde en vermoeide look? Dit zijn de donkere plekken en bruine verkleuringen in je gezicht, decolleté en de bovenkant van je handen.
 • huidtherapeut
  De huidtherapeut is er voor jou!
  Elke ochtend stoor jij je bij het opmaken van je gezicht aan die rode, droge eczeemachtige plekken, of aan de puistjes en acnelittekens op je kin en je wangen. Dan maar een flinke lading concealer of foundation om de boel te maskeren, en in de tussentijd maar hopen dat je huid vanzelf opknapt.
 • mammacare
  Waarom goede mammacare zo belangrijk is
  Het krijgen van de diagnose ‘borstkanker’ is een ingrijpende gebeurtenis.
 • acne
  Geef acne geen kans!
  In de zomer wil je heerlijk genieten van de zon. Lekker op het strand of genieten van een koud drankje op het terras. Wanneer je last hebt van acne kan de zon een tijdelijk positief effect hebben op je huid.
 • lipoedeem
  Een zomerlijf zonder lipoedeem
  De mooiste tijd van het jaar is aangebroken! Een stralend zonnetje, cocktails op het terras en flaneren over het strand in je nieuwste bikini. Niet voor iedereen in pretje.
 • huidklachten
  Huidklachten? Ga voor 'Positieve Gezondheid'!
  Veel mensen hebben last van huidproblemen of andere lichamelijke klachten. Vaak wacht je even af of je klachten verdwijnen.
Toon meer >
Toon minder >