Bedrijfsnaam: Hypnotherapie Heemskerk
Adres: Duitslandlaan 3,
1966XA Heemskerk
Telefoonnummer: 06-19430414
 • Hypnosetherapie

Over ons

Hypnotherapie Heemskerk kan jou helpen bij lichamelijke- en geestelijke klachten die jou belemmeren om het beste uit jezelf te halen. De praktijk is er voor iedereen die kampt met chronische pijn, een traumatische gebeurtenis, een burn-out, verslavingen of angsten en fobieën.

Neem contact op via:

Artikelen van Hypnotherapie Heemskerk

 • trauma
  Je bevrijden van de negatieve emoties van trauma
  Wanneer je een trauma ervaart, lijkt het alsof je brein op tilt slaat. Spanning en stress hopen zich op tot het punt waarop je niet meer normaal lijkt te functioneren.
 • stoppen-met-roken
  Nu stop ik écht!
  Stoppen met roken: het is makkelijker gezegd dan gedaan. Je belooft jezelf dat dit écht de laatste sigaret is, maar een week later koop je toch weer een nieuw pakje.
 • hypnotherapie
  Zijn wie je bedoeld bent om te zijn
  Een kind wordt geboren als een onbeschreven blad. Deze heeft later nog veel lessen te leren, ervaringen door te maken en ook tijd nodig om zich te ontwikkelen.
 • virtuele-maagband
  Brigitte verloor 14 kilo met de virtuele maagband
  Enthousiast en met een grote glimlach vertelt ze haar verhaal. Brigitte (34) is blij dat ze een ‘virtuele maagband’ heeft; een alternatief voor de operatieve maagband dat focust op je onderbewustzijn en het ‘waarom’ achter je eetgedrag.
 • hypnotherapie
  Meer positiviteit? Probeer hypnotherapie!
  Je hebt van die mensen die het altijd voor de wind lijkt te gaan. Ze stralen, zijn energiek en het leven lacht hen tegemoet. Soms zou je zo graag iets van die positiviteit willen hebben.
 • slachtofferrol
  Kruip uit die slachtofferrol met hypnotherapie
  Onbewust in de slachtofferrol zitten kan een constante, sterke invloed uitoefenen op je leven. Meestal wordt dit veroorzaakt door het ervaren van een trauma – of dit nu jaren of enkele weken geleden gebeurd is. Dit trauma kan groot of klein zijn.
 • fibromyalgie
  Fibromyalgie veranderde het leven van mijn moeder
  Nikkie: ‘Accountmanager en topsporter. Vooral op dat laatste was mijn moeder erg trots. Ze speelde vele jaren in de hoofdklasse waterpolo.
Toon meer >
Toon minder >