fbpx
Bedrijfsnaam: Instituut GAEA
Adres: Thorbeckelaan 701,
2564CN Den Haag    6179 km
Telefoonnummer: 070 - 3238926
 • Pedicure

Over ons

Neem contact op via:

Artikelen van Instituut GAEA
 • Voeten
  Attentie voor je voeten!
  Je voeten zijn de dragers van je lichaamsgewicht. Je kunt je daarom wel voorstellen dat ze op een dag veel te verduren hebben. Vooral als jij op je werk veel kilometers maakt. Je staat, loopt en bent te vinden op allerlei verschillende plekken.
 • moie-huid
  ’Werken aan een mooie huid is altijd maatwerk’
  Wanneer je last hebt van huidklachten weet je maar al te goed hoe vervelend dat kan zijn. In sommige gevallen ondervind je er fysiek problemen van. Je hebt last van jeuk, pijn of een trekkerig gevoel.
 • eczeem
  Last van eczeem? Ga voor een brede aanpak
  Huidaandoeningen bestaan in veel verschillende vormen. Een daarvan is eczeem. Een vervelende aandoening die de huid rood, schilferig, droog en jeukerig maakt.
 • acne
  Acne aanpakken bij de bron
  Huidklachten zijn nooit fijn. Vaak is de weerslag op je mentale welzijn nog groter dan de fysieke belemmering. Wanneer je last hebt van veel onzuiverheden en puistjes, gaat dat vaak gepaard met onzekerheid, somberheid en frustratie.
 • droge-huid
  Last van een vochtarme huid? Tijd om te hydrateren!
  Ons lichaam bestaat voor ongeveer zestig tot zeventig procent uit water. Je zou daardoor denken dat er aan vocht geen gebrek is. Toch kan je huid gemakkelijk een vochttekort hebben. Het gevolg daarvan is een veel voorkomend huidprobleem, namelijk een droge of vochtarme huid.
Toon meer >
Toon minder >