Bedrijfsnaam: Inter Chiro
Adres: Haarlemmerweg 133H,
1051KW Amsterdam
Telefoonnummer: 020-2382130
 • Chiropractie

Over ons

Bij Inter Chiro ben je op het juiste adres voor chiropraktische zorg. Denk hierbij aan behandelingen voor het verbeteren van de vitaliteit, de kwaliteit van het leven, ziektegevoeligheid en voortijdige veroudering. De praktijk is zes dagen per week geopend.

Neem contact op via:

Artikelen van Inter Chiro

 • hoofdpijn
  Reken af met de blokkade van hoofdpijn
  Een bonkend of heftig bonzend gevoel in je hoofd. Alle gordijnen dicht, want ieder straaltje licht veroorzaakt een hevige pijn. Misschien zelfs misselijkheid en braken. Komen deze klachten jou bekend voor?
 • chiropractie
  'Chiropractie heeft mijn leven totaal veranderd!'
  Isa: ‘Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met chiropractie, of eigenlijk heeft chiropractie mij gevonden. Tien jaar geleden heb ik, op 23-jarige leeftijd, een auto-ongeluk gehad waarbij ik hersenschade en een whiplash opliep. Ineens stond mijn leven, dat volop in ontwikkeling was, stil en op zijn kop.
 • chiropractie
  Chiropractie voor een optimale ontwikkeling
  Een van de meest voorkomende dingen die chiropractoren horen in verband met chiropractie bij kinderen, is ‘Mijn kind heeft geen pijn. Waarom moet het onderzocht worden?
 • Stress
  Werkt stress jou op de zenuwen?
  Stress: wie kent het niet? Stress is een fenomeen dat je al tegenkomt bij je geboorte. En je zal er ook de rest van je leven mee geconfronteerd worden.
Toon meer >
Toon minder >