Bedrijfsnaam: Iris Coaching & Training
Adres: Vinkenveld 26,
7827DP Emmen
Telefoonnummer: 06-21104415
 • Coaching
 • Relatietherapie

Over ons

Al ruim achttien jaar verbindt Marieke zich met haar werk met mensen en wat hen bindt en drijft. Ze biedt coaching, NLP, systemisch werk, trauma werk en energetisch werk. Ook kan je bij Marieke terecht voor relatietherapie. Als coach is Marieke aangesloten bij de NTI-NLP Gilde.

Neem contact op via:

Artikelen van Iris Coaching & Training

 • loslaten
  Iets loslaten? Eerst iets vastpakken
  In mijn praktijk ontmoet ik vaak mensen die door een moeilijke periode in hun leven gaan. Daar kunnen allerlei oorzaken aan ten grondslag liggen, zoals een burn-out, een traumatische ervaring of het doormaken van een ernstige ziekte. Als coach mag ik hen faciliteren in hun proces om hiermee te leren omgaan en hen te laten inzien dat deze periode (vroeg of laat) voorbijgaat.
 • coaching
  Verander je leven door coaching
  Niet alles in je leven loopt soms zoals je het zelf zou willen, bijvoorbeeld omdat je niet de dingen doet die je graag zou willen doen, of omdat je in een bepaalde situatie steeds dat specifieke gedrag laat zien terwijl je eigenlijk graag anders zou willen. Je staat in feite jouw eigen geluk in de weg.
 • verbinding
  Vind meer verbinding en vitaliteit
  Op het moment dat je echt in verbinding bent met jezelf, weet je ook wat je werkelijk wilt. Je bent dan in staat om op een gezonde manier verbindingen aan te gaan met de wereld.
 • coaching,-hulpverlening,-coach
  Wie jij nu bent, heeft alles te maken met je verleden
  Je leeft, ervaart en leert elke dag, jaar in, jaar uit. Totdat je op een dag vastloopt. Je kan de hoge druk op je werk niet meer aan. Je moet steeds weer denken aan een traumatische ervaring uit je verleden.
Toon meer >
Toon minder >