Bedrijfsnaam: Isala - Plastische chirurgie
Adres: Dr. Van Heesweg 2,
8025 AB Zwolle
Telefoonnummer: 088-6245636
E-mail:
 • Plastische chirurgie

Over ons

Neem contact op via:

Artikelen van Isala - Plastische chirurgie

 • plastische-chirurgie
  Wanneer wordt plastische chirurgie vergoed?
  Borstverkleining, de vervanging van een borstprothese, oorstandcorrectie, buikwandcorrectie, littekenbehandeling en ooglidcorrectie zijn voorbeelden van plastisch chirurgische ingrepen, die alleen onder voorwaarden vergoed worden. Plastisch chirurg Annet van Rijssen: ‘Wat die voorwaarden precies zijn, is soms lastig te achterhalen en ze veranderen bovendien ieder jaar.’ ‘Iedereen die een vraag heeft over een plastisch chirurgische behandeling, kan een doorverwijzing krijgen voor onze polikliniek’, zegt Van Rijssen.
 • cosmetische-behandeling
  'Kies bij cosmetische behandeling voor het ziekenhuis'
  Complicaties na een cosmetische behandeling in het buitenland of ontevredenheid over een cosmetische behandeling. Annet van Rijssen, plastisch chirurg in Isala Ziekenhuis in Zwolle, ziet het vaak: ‘Mijn advies is om te kiezen voor een cosmetische behandeling in het ziekenhuis.
 • borstreconstructie
  'Blij met borstreconstructie'
  Het wordt nooit meer zoals het was, maar over het algemeen zijn vrouwen heel blij met de reconstructie van hun borst.’ Aan het woord is plastisch chirurg Michiel Tellier. Wekelijks opereert hij samen met de oncologisch chirurg vrouwen met borstkanker.
 • buikwandcorrectie
  Door buikwandcorrectie weer lekker in je vel!
  Als je veel bent afgevallen of zwanger bent geweest, kun je ontevreden zijn met hoe je buik, billen of borsten er naderhand uitzien. Gelukkig kan er door middel van cosmetische of plastische chirurgie veel gecorrigeerd worden.
 • plastische-chirurgie
  'Bij plastische chirurgie is er heel veel mogelijk'
  Wanneer je niet blij bent met een deel van je uiterlijk, is het met behulp van cosmetische of plastische chirurgie mogelijk om het bewuste lichaamsdeel te laten verfraaien.
 • ooglidcorrectie
  'Ooglidcorrectie? Ik zou het zó weer doen'
  In februari liet Paula haar oogleden corrigeren bij de afdeling Plastische chirurgie van Isala. Zij is meer dan tevreden met het eindresultaat.
Toon meer >
Toon minder >