Bedrijfsnaam: IT FITS damesmode
Adres: Dracht 125,
8442BN Heerenveen
Telefoonnummer: 06-57564511
 • Kledingzaak

Over ons

IT FITS damesmode is een klein en uniek boetiekje met een ruim assortiment, en de merken zijn onderling leuk te combineren.

Neem contact op via:

Artikelen van IT FITS damesmode

 • mode-winter
  Mode voor deze winter
  Het blijft áltijd een beetje koffiedik kijken. Misschien zijn in februari en maart de straten bedekt met lagen ijs, hagel en sneeuw, en gaat de Elfstedentocht tóch een keertje door. Of wie weet moet je in de stromende regen naar je werk fietsen, terwijl je vecht tegen een gure wind.
 • feestoufit
  Een feestoutfit met flair!
  Beneden klinkt al de kerstmuziek en het geroezemoes van je familie en vrienden. Jij staat nog voor je kledingkast, met één been in je panty en één been in de pijp van je pantalon. De stress is inmiddels uitgebroken. Help: moet je nou dat jurkje aan, of ga je tóch op chique doch casual?
 • najaarsmode
  Najaarsmode: het jachtseizoen is weer geopend!
  Ook jij gaat natuurlijk weer op strooptocht in de stad. Op jacht naar állerlei moois om je najaarsgarderobe mee aan te vullen.
 • kleding
  Unieke kleding is er voor elke vrouw
  Wat draag jij het liefst? Kleding is dé manier om jezelf te uiten! Wie ben jij?
 • dameskleding
  Een klein en uniek boetiekje met verrassend veel keus
  IT FITS damesmode is een klein en uniek boetiekje, met verrassend veel keus. Je vindt er kleding van merken die je niet vaak tegenkomt. Denk hierbij aan: Tramontana, Yest, Part Two, NED International, Red Button, In Front en Soaked in Luxury.
Toon meer >
Toon minder >