Bedrijfsnaam: Jeann@ Goudsmid
Adres: Geesterduin 16,
1902EK Castricum
Telefoonnummer: 0251-247415
 • Goudsmid

Over ons

Jeannette is juwelier en goudsmid in Castricum. Je kunt hier sieraden zoals trouwringen maar ook hangers, oorbellen en ringen volledig op maat laten maken. Ook helpen Jeannette en haar team je graag bij het repareren van je dierbare sieraden die beschadigd zijn geraakt. Met oog voor detail en persoonlijk advies helpt het team bij Jeann@ Goudsmid je graag bij sieraden die volledig bij jou passen.

Neem contact op via:

Artikelen van Jeann@ Goudsmid

 • cadeau
  Een sieraad: een persoonlijk cadeau
  Moederdag, de verjaardag van je zus of het einde van een bewogen jaar: elke bijzondere gelegenheid vraagt om een passend cadeau. Maar het mooiste is natuurlijk om iets te geven wat uniek is.
 • trouwring
  Ja, ik wil... een trouwring
  De mooiste dag van jullie leven staat bijna voor de deur: de bruiloft. Op die ene dag vieren jullie samen het leven en de relatie, omringd door al jullie dierbaren. Het belooft een dag te worden om nooit weer te vergeten.
 • sieraad
  'Onze reis is vereeuwigd in een prachtig sieraad'
  In juli was ik eindelijk klaar met mijn studie’, zegt Iris. ‘Na deze stressvolle periode vonden mijn vader en ik het tijd voor wat ontspanning. We vertrokken richting Indonesië en Australië voor de reis van ons leven.
 • ringen
  Geen standaard ringen, maar echt iets bijzonders
  ‘In augustus waren we 15 jaar getrouwd’, vertelt Johan. ‘Agnes en ik waren toen trouwens al 25 jaar bij elkaar, want we trouwden pas toen we 10 jaar samen waren. We zijn dus al 25 jaar een paar en dat hebben we onlangs groots gevierd met familie en vrienden. Op onze trouwdag zelf zijn Agnes en ik samen een nachtje weg geweest.
 • sieraad
  'Eindelijk allemaal samen in één sieraad'
  Het leukste aan haar werk vindt goudsmid Jeannette het vertalen naar een persoonlijke wens of verhaal naar een sieraad. Deze persoonlijke wensen en verhalen leveren áltijd bijzondere sieraden op, waarvan er maar één op de hele wereld te vinden is.
 • sieraad
  Een bijzonder sieraad voor oma
  Het leukste aan haar werk vindt goudsmid Jeannette het vertalen naar een persoonlijke wens of verhaal naar een sieraad.
 • herinneringssieraad
  'Met dit herinneringssieraad draag ik hem altijd bij me'
  Marijke: ‘Ik wilde een bijzonder sieraad. Dus niet iets dat je bij elke juwelier vindt en waar waarschijnlijk ook al honderd anderen mee lopen.
 • sieraad
  Ieder ontwerp is uniek
  In bepaalde culturen is het nog heel gewoon om je vrouw of vriendin een mooi gouden sieraad te geven als zij een kindje heeft gekregen. In Nederland lijkt de oude traditie van het geven van ‘werp-‘ of ‘baargoud’ een beetje vergeten te zijn.
Toon meer >
Toon minder >