fbpx
Bedrijfsnaam: Joyful You
Adres: Nijensteinheerd 261,
9736TT Groningen    6278 km
Telefoonnummer: 06-39492121

Over ons

Joyful You is een praktijk voor energetische hypnotherapie, Touch of Matrix en coaching bij leefstijl en burn-out. We worden vaak door het leven uitgedaagd.

Soms is de uitdaging te groot en zit je niet meer lekker in je vel. Ben je op zoek naar diepe heling tot en met de oorzaak? Loop je vast in de reguliere zorg of wil je daar liever niet heen? Lig je lichamelijk, emotioneel of mentaal in de kreukels? Ben je er klaar voor om door je blokkades heen te breken? Iedereen verdient het om de beste versie van zichzelf te zijn. Er is een bijzonder eenvoudige manier om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te activeren, waarbij jij binnen een paar weken tijd positieve veranderingen en een flow ervaart, zodat jij vol zelfvertrouwen de energie weer in je lichaam voelt stromen.

Wil jij je laten begeleiden om het beste uit jezelf te halen? Judith helpt je om opnieuw contact met jezelf te maken, je bewuster te maken van wat je voelt en denkt. Jou het pad laten vinden van de 'blije jij', waarin jij je jezelf bent, je mooi voelt en jouw blije leven leidt.

Het concept van Joyful You is een initiatief van Judith waarin de basiselementen Body, Mind en Soul zijn. Met als doel bewustzijn, verbinding, zelfgenezing, heling, balans, je mooi voelen, je blij voelen.

Neem contact op via: