Bedrijfsnaam: Joyful You
Adres: Nijensteinheerd 261,
9736TT Groningen
Telefoonnummer: 06-39492121
 • Hypnosetherapie

Over ons

Joyful You is een praktijk voor energetische hypnotherapie, Touch of Matrix en coaching bij leefstijl en burn-out. We worden vaak door het leven uitgedaagd.

Soms is de uitdaging te groot en zit je niet meer lekker in je vel. Ben je op zoek naar diepe heling tot en met de oorzaak? Loop je vast in de reguliere zorg of wil je daar liever niet heen? Lig je lichamelijk, emotioneel of mentaal in de kreukels? Ben je er klaar voor om door je blokkades heen te breken? Iedereen verdient het om de beste versie van zichzelf te zijn. Er is een bijzonder eenvoudige manier om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te activeren, waarbij jij binnen een paar weken tijd positieve veranderingen en een flow ervaart, zodat jij vol zelfvertrouwen de energie weer in je lichaam voelt stromen.

Wil jij je laten begeleiden om het beste uit jezelf te halen? Judith helpt je om opnieuw contact met jezelf te maken, je bewuster te maken van wat je voelt en denkt. Jou het pad laten vinden van de 'blije jij', waarin jij je jezelf bent, je mooi voelt en jouw blije leven leidt.

Het concept van Joyful You is een initiatief van Judith waarin de basiselementen Body, Mind en Soul zijn. Met als doel bewustzijn, verbinding, zelfgenezing, heling, balans, je mooi voelen, je blij voelen.

Neem contact op via:

Artikelen van Joyful You

 • hypnotherapie
  'Door hypnotherapie 20 kilo afgevallen!'
  Al haar hele leven worstelde Tina met overgewicht. Er was in al die jaren vrijwel geen dieet of afvalmethode die ze niet geprobeerd had.
 • burn-out
  Burn-out aanpakken met hypnose
  Als je alleen al denkt aan je agenda, zakt de moed je in de schoenen. De komende maanden is er geen leeg plekje in te ontdekken. De afspraken en activiteiten stapelen elkaar op en zelfs áls je een keer een moment voor jezelf hebt, denk je alleen nog maar aan wat je de komende tijd allemaal nog moet doen.
 • rouw
  Hypnotherapie bij rouw en verlies
  Omgaan met rouw en verlies is ongelooflijk moeilijk. Er is geen handleiding voor geschreven en iedereen komt er vroeg of laat mee in aanraking. Je ervaart emoties en gevoelens die je niet kunt verwoorden en het kan soms behoorlijk overweldigend zijn om met een verlies te moeten leven.
 • buikpijn
  Door hypnotherapie helemaal van buikpijn af!
  Vanmorgen stond ze al weer vroeg huilend naast mijn bed: ‘Mama, ik heb zo’n buikpijn. Mag ik bij jou liggen?’ Ik wil haar zo graag helpen, maar ik weet niet hoe!
 • kattenallergie
  'Binnen een half uurtje was ik van mijn kattenallergie af!'
  Hélène (32) vertelt: ‘Karel. Dat is de naam van het katertje van mijn nieuwe vriend. Met de samenwoonplannen die mijn vriend en ik hebben, kan ik zeggen dat het met onze relatie wel goed zit.
 • Hypnotherapie
  Je houdt altijd zelf de controle!
  Het liefst zou je de hele dag in bed blijven liggen. Je bent zo moe. Al weken, of misschien zijn het al wel maanden. Voortdurende stress op je werk begint zijn tol te eisen.
 • afvallen
  'Afvallen, dat lukt mij niet'. Heus wel!
  Van je overtollige (vakantie)kilootjes kwijt. Je wilt het heel graag, maar het lukt je gewoon niet.
 • onzekerheid
  'Mijn onzekerheid beheerst mijn leven een stuk minder'
  Benthe: ‘Als klein meisje was ik al vrij stil en teruggetrokken. Alleen als ik me in een ‘veilige’ omgeving bevond, bij mijn ouders of oudere zus, dan kwebbelde ik volop. Als ik met nieuwe dingen of mensen in aanraking kwam, keek ik altijd eerst de kat uit de boom. En ik had een sterke overtuiging dat ik dingen niet beheerste.
 • hooikoorts
  Hatsjoe! Eerste hulp bij hooikoorts
  Belinda: ‘Heerlijk dat de bloesems weer in bloei staan, en dat we onze winterjassen weer kunnen opbergen. Maar er is één groot nadeel aan dat het weer voorjaar wordt: de pollen hangen weer in de lucht. Ja, ik ben dus één van die pechvogels die zodra de winter vertrokken is, ineens last krijgen van een loopneus en traanogen.
 • hypnose
  'Hypnose zou mijn laatste redmiddel zijn'
  Ruim achttien jaar lang heb ik gerookt. Ik begon op mijn 13e, en een jaar later was ik al volop verslaafd. Roken was dan ook normaal in het gezin waarin ik opgroeide, en in mijn vriendenkring.
 • kracht
  Kom weer in je kracht, je hebt het in je!
  Je hebt het vast wel eens gezien, zo’n hypnoseshow op tv of in het theater. Het geeft grote hilariteit wanneer je de personen op het podium onder hypnose de gekste dingen ziet doen. En nadat de hypnotiseur ze weer wakker heeft gemaakt, kunnen ze zich er ook nog eens niks van herinneren!
Toon meer >
Toon minder >