Bedrijfsnaam: Junis Kinderopvang
Adres: Zuidpoolsingel 6,
2408 ZE Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172-745850
 • Kinderopvang

Over ons

Bij Junis vind je diverse vormen van kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. De kinderopvang heeft locaties en gastouders in Alphen aan de Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Boskoop en Rijnwoude.

Neem contact op via:

Artikelen van Junis Kinderopvang

 • kinderen
  Kinderen willen winnen!
  Het spelen van een spelletje Monopoly, Mario Kart of een potje voetbal doen we als volwassenen vaak voor de gezelligheid. Het winnen of verliezen is minder belangrijk. Wanneer we een spel spelen met kinderen, is dit vaak omgekeerd.
 • kiezen
  Kiezen kun je leren!
  Kiezen is iets wat we elke dag doen. We staan voor makkelijke en moeilijke keuzes en maken grote en kleine beslissingen. Keuzes maken is niet altijd gemakkelijk.
 • kind
  Jouw kind de ruimte geven
  Loslaten en je kind de ruimte geven om de wereld te ontdekken is niet altijd makkelijk. Wanneer je kleine is geboren, wil je het dichtbij houden, vasthouden, koesteren en beschermen. Dat is heel waardevol, want om de wereld te kunnen ontdekken is een veilige basis nodig.
 • muziek
  Muziek is leerzaam, vooral voor kinderen
  Muziek raakt, inspireert, stimuleert en verbindt. Muziek kan heel leerzaam zijn. Vooral voor (jonge) kinderen, want met muziek kun je spelenderwijs de ontwikkeling van kinderen stimuleren.
 • lust-ik-niet
  Mijn kind zit in de 'lust ik niet'-fase. Wat nu?'
  De tafel is gedekt. Het eten staat klaar en je kind zit al aan de eettafel. Wanneer je kind ziet wat de pot schaft, heeft het ineens geen trek meer. Dit kan een begin zijn van de ‘lust ik niet’-fase.
Toon meer >
Toon minder >