Bedrijfsnaam: JV Clinic
Adres: Van Dijkhuizenstraat 74A,
3864DW Nijkerkerveen
Telefoonnummer: 033-2572672
Sociale Media:
 • Cryolipolyse
 • Permanente make-up
 • Dermapen
 • Huidverzorging
 • Huidverbetering
 • Plasmalift
 • IPL-ontharen

Over ons

Heb je last van acne, couperose, pigmentvlekken of wratjes? Of wil je je rimpels of verslapte huid blijvend aanpakken? Daar hoef je niet mee te blijven rondlopen. Huidproblemen kunnen direct aangepakt worden! Voor élk huidprobleem hebben de specialisten van JV Clinic een oplossing.

Neem contact op via:

Artikelen van JV Clinic

 • PMU
  Klaar met uitgelopen make-up? Probeer PMU!
  Sta jij elke ochtend ook altijd met je handen in het haar en heb je geen idee waar je de tijd moet vinden om je kinderen fatsoenlijk aan te kleden, naar school te brengen, een gezond ontbijt op tafel te zetten, het liefst nog te sporten en er dan op je werk nog goed en verzorgd uit zien?
 • huidverzorging
  Huidverzorging: de zeven zonden
  In het leven zijn er veel dingen die we graag doen, maar eigenlijk beter kunnen laten. Sommige ‘zondes’ zijn nu eenmaal moeilijk te weerstaan. Op het gebied van huidverzorging kun je dat toch maar beter wel doen.
 • lichaam
  Help je lichaam zomerklaar te worden!
  De zomer staat voor de deur. Dat is wel te merken aan het zonnetje dat bijna elke dag aan kracht wint en de lengende dagen. De tijd voor rokjes, badkleding en vakantie breekt bijna aan.
 • camouflage
  Voor welke huidproblemen is camouflage geschikt?
  Wanneer je bepaalde ontsieringen in het gezicht hebt, kan dat erg afleidend zijn. Per slot van rekening is je gezicht praktisch altijd zichtbaar, en daarmee je belangrijkste communicatiekanaal.
 • Jett-plasma-lift
  'Door Jett Plasma Lift zie ik er weer energiek uit!'
  Suzanne (54): ‘Ik ontmoette hem toen ik nog niet zo lang als cateraar werkte. Voor een groot project moest ik veel groente en fruit inkopen, en maakte een afspraak met de leverancier. Hij groente- en fruitleverancier, ik kok. Hoe romantisch kun je het hebben?
 • afslanken
  Afslanken door Momentum!
  Het nieuwe jaar is alweer volop bezig. Dat gevoel van nieuwe start begint langzaam al wat af te nemen. Hoewel velen met frisse moed zich voornemen nu écht de kilo’s kwijt te raken, blijft het lastig dit vol te houden.
 • feestdagen
  Fris en fruitig de feestdagen door!
  Het is weer zo ver: de feestdagen zijn in aantocht. Dagen vol warmte, gezelligheid, familie en vrienden.
 • oogopslag
  Laat je oogopslag niet langer jouw leeftijd verraden!
  Slaapgebrek, drukte, ongezond eten. We weten heus wel hoe het moet, maar toch is het soms moeilijk echt goed voor jezelf te zorgen. En wanneer we een tijd lang wat minder zorgvuldig met onszelf zijn omgegaan, is dat helaas vaak terug te zien in de spiegel, vooral in het gebied rond de ogen.
 • observ
  Wat voor huid heb jij? Ontdek het met de Observ
  Het wordt buiten kouder, de zon laat zich minder zien. Dat is natuurlijk van invloed op je huid. De zongebruinde kleur neemt langzamerhand af, en het gebrek aan vitamine D kan je huid doffer doen ogen.
 • dermapen
  Geen hersteltijd, wél indrukwekkend resultaat met Dermapen 4
  Huidverbetering is meer dan goed eten, genoeg slaap en veel water drinken. Natuurlijk zijn dit heel belangrijke zaken en is het heel verstandig dit te doen, maar je huid kan extra ondersteuning gebruiken. Want er zijn veel oorzaken van huidproblemen die niet met deze oplossingen te verhelpen zijn.
 • permanente-make-up
  'Permanente make-up bleek dé uitkomst te zijn!'
  Als ik op Instagram en Facebook keek naar al die mooie vakantiefoto’s van anderen, dan voelde ik een steek van lichte jaloezie. Hoe kon het dat al die vrouwen met perfect zittende make-up in de zee of op het strand poseerden, maar dat ik er op elk zomers vakantiekiekje er als een natgeregende panda uitzag?
 • figuur
  Genieten van een mooi en strak figuur: je hele leven lang!
  O jee, het is officieel zomer. Officieel de tijd van lange en warme dagen, en van korte jurkjes en rokjes. Waar anderen dit misschien wel de mooiste tijd van het jaar vinden, denk jij daar toch echt anders over. Want wanneer jij een kritische blik in de spiegel werpt, moet je constateren dat jouw lijf nog helemaal niet ‘zomerproof’ is.
 • rimpeltjes
  Rimpeltjes en fijne lijntjes? Nu niet meer!
  Je bekijkt jezelf eens kritisch in de spiegel van de paskamers in de sportschool. Zijn die rimpeltjes bij je ogen nou nóg dieper geworden? En waarom zijn die oude acnelittekentjes nou nog steeds te zien? Plotseling komt er een vrouw van dezelfde leeftijd naast je staan, om snel even haar haar in een elastiekje te binden.
 • botox
  Alles wat je moet weten over botox en fillers!
  Als tiener en twintiger is het hebben van een mooi, glad en egaal huidje vaak vanzelfsprekend (al was je toen waarschijnlijk best kritisch op jezelf). Maar nu de jaren verstrijken, vallen de rimpeltjes, lijntjes en plooitjes in jouw gezicht je steeds meer op. Je stoort je bijvoorbeeld aan de rimpeltjes aan weerszijden van je ogen, die extra opvallen als je lacht.
 • IPL
  'Dankzij IPL hoef ik mij nooit meer te scheren!'
  Sarah (32) vertelt: ‘Voor mijn werk als model heb ik het geluk dat ik veel mag reizen. Hierdoor kom ik op de mooiste plekken van de wereld: tropische eilanden met hagelwitte stranden en strakblauwe zeeën. Het klinkt nu misschien als het grootste luxeprobleem van de wereld.
 • cryotherapie
  Strak en stralend het voorjaar in dankzij cryotherapie!
  Je vriendinnen gaan jubelend het voorjaar tegemoet, en plannen al de eerste gezellige tripjes. Maar als jij eerlijk bent, heb jij hélemaal geen zin in die middagen op het terras en op het strand. Als je écht eerlijk bent, word je zelfs chagrijnig bij alleen al de gedachte aan warme temperaturen en zachte zonnetjes. De reden: je moet jezelf weer vertonen in luchtige rokjes en jurkjes, en in je bikini of badpak.
 • ongewenste-haargroei
  Ongewenste haargroei? Een definitief afscheid!
  Bij jou is de voorjaarsvoorpret al láng begonnen: je bent je kledingkast aan het aanvullen met luchtige rokjes en jurkjes en de eerste zonvakantie is ook al geboekt. Toch heb jij nog één ding op je wensenlijstje staan: mooie, gladde benen. Het liefst voor altijd.
 • plasma-ooglift
  Weer een prachtige oogopslag met de Plasma Ooglift!
  Net als elke vrouw staat mooi ouder worden hoog op jouw wensenlijstje. Hiervoor tref jij dan ook de goede maatregelen. Je snuift regelmatig de frisse buitenlucht op, drinkt veel water, eet gezond en doet regelmatig aan lichaamsbeweging.
 • cryotherapie
  Definitief van je overtollige vet af met cryotherapie!
  Bij het zien van die slanke dennen in de sportschool voel jij een steek van jaloezie. Want hoeveel jij je ook uitleeft met die gewichtjes en op de crosstrainer, het lukt je gewoon niet om van je overtollige vet af te komen.
 • Cryotherapie
  Afscheid van die 'kipfiletjes' met cryotherapie
  December staat bol van heerlijke diners, feestelijke ontbijtjes en gezellige borrels. Dat is natuurlijk genieten geblazen! Al deze gezelligheid gaat je niet in de koude kleren zitten, want dat lekkere eten en drinken zie je terug in je figuur.
 • dermapen-4
  De Dermapen 4 geeft je huid een strakke uitstraling
  Mirthe (45): ‘Al sinds de puberteit zijn we met z’n drieën, mijn vriendinnen en ik. We hebben samen werkelijk van alles meegemaakt: onze eerste keer samen uitgaan, stiekem een sigaretje roken achter het fietsenhok en verhalen delen over onze eerste vriendjes. We zijn echt een eenheid, en we zien er alle drie goed uit, dus ‘jaloezie’ over elkaars uiterlijk, dat was er nooit.
 • pigmentvlekken
  Pigmentvlekken na de zomer
  Die overheerlijke zon heeft goed zijn werk gedaan én behoorlijk wat schade aangericht. Vooral als je veel buiten bent geweest, heb je als bonus vaak niet alleen een lekker bruin tintje, maar ook pigmentvlekken.
 • cryolipolyse
  Cryolipolyse geeft je een enorme boost!
  Fladderende rokjes, fijne topjes, luchtige zwierige zomerjurkjes, én natuurlijk: bikini’s, tankini’s en badpakken! Je raadt het al: zomer! Ook al eet je gezond en krijg je genoeg beweging: toch kun je dan nog ‘last’ houden van die laatste vetrandjes. Wat je ook probeert, je krijgt ze maar niet weg.
 • cellulite
  Cellulite: weg met die sinaasappelhuid!
  Stoor je je aan de putjes en vetkussentjes in je benen en billen? Zie je nu al op tegen flaneren over het stand in je bikini?
 • ogen
  Jouw ogen weer dé 'eyecatcher' van je gezicht!
  Zoals je eerder hebt kunnen lezen, is het niet altijd nodig om onder het mes te gaan om er weer fris en jonger uit te zien. Naast cryotherapie voor huid en lichaam is er nu ook een behandeling speciaal voor het gezicht!
 • cryotherapie
  Oud worden kan altijd nog
  Er jong, fris en strak blijven uitzien: dat wil iedereen wel. In de loop der jaren wordt de huid slapper en daardoor ‘vervagen’ de oorspronkelijke vormen. Waren je ogen eerder nog sprankelend, als je nu in de spiegel kijkt, staart er een doffe holle blik terug. Om nog maar te zwijgen over de donkere kringen en wallen onder je ogen.
 • huid
  Weer een stralende huid, zónder rimpels
  Wat vliegt de tijd! Voordat je het weet is het eind van het jaar al in zicht en klinken we met champagne. Dat de tijd niet stilstaat, laat je huid op haar eigen manier aan je weten.
Toon meer >
Toon minder >