Bedrijfsnaam: Kinderdagverblijf De Droomboom
Adres: Aleida Lasonderweg 2,
7555SM Hengelo
Telefoonnummer: 074-7630545
 • Kinderopvang

Over ons

Kinderdagverblijf De Droomboom is een particulier kinderdagverblijf en biedt opvang aan kinderen van 6 weken tot 4 jaar, gedurende 5 dagen per week tussen 07.00 en 18.00 uur. De kinderen worden begeleid en verzorgd door gekwalificeerde leidsters.

Neem contact op via:

Artikelen van Kinderdagverblijf De Droomboom

 • taalontwikkeling
  Taalontwikkeling: hoe jouw kind leert praten
  Het dochtertje van jouw beste vriendin kan op haar 1e verjaardag al in volle zinnen vertellen wat ze allemaal gekregen heeft, terwijl jouw dochter van bijna 2 jaar nu pas haar eerste woorden zegt.
 • kinderdagverblijf
  Buiten slapen op het kinderdagverblijf
  Bij het woord ‘opvang’ denk je misschien aan kinderen die met z’n allen in een ruimte binnen spelen, maar ook buiten is er van alles te zien en te ontdekken…
 • Schuldgevoel
  Schuldgevoel? Je doet je kinderen juist een plezier!
  Als ouders wil je alles goed doen, en er áltijd zijn voor iedereen in je gezin. Helaas is dat een onmogelijke opgave: je kunt immers niet ergens op twee plekken tegelijkertijd zijn.
 • waterpokken
  O jee, waterpokken..
  Het liefst zie jij je kind vrolijk en blij aan het spelen op het kinderdagverblijf. Maar het kan helaas weleens zo zijn dat je kind zich niet lekker of ziek voelt.
 • kinderopvang
  Er lekker op uit bij de kinderopvang!
  Hé! Wat komt daar nu voorbij? Het lijkt op een ouderwetse bolderkar, maar het ziet er een stuk moderner uit. We laten je niet langer raden: het is een ‘Stint’, een elektrische bolderkar!
 • kinderopvang
  Fladderende vlinders bij de kinderopvang
  Jouw kind is je meest kostbare bezit, en laat je niet zomaar bij de eerste de beste achter. Als jij (weer) aan het werk of aan de studie wilt, is het belangrijk dat je je kleintje met een gerust hart bij een ander kunt achterlaten.
 • kinderopvang
  De kinderopvang als verlengstuk van 'thuis'
  Twee peuters zijn verdiept in hun spel bij het speelgoedkeukentje. Ze lijken elkaars gebrabbel moeiteloos te begrijpen en keuvelen er gezellig op los. In de box ligt een baby tevreden op haar duimpje te sabbelen. Haar andere handje plukt aan het oor van een pluchen speelgoedkonijn dat op haar buikje ligt. De ruimte ziet er mooi uit.
 • kinderdagverblijf,-kinderdagopvang,-kinderdagopvang
  De natuur is vol avontuur!
  De natuur is mooi en laat iedere dag wel weer iets nieuws zien. Waar je ook bent, aan zee, in het bos, of midden in de stad: overal is natuur. Kijk maar eens om je heen: de boom in de tuin is natuur.
 • feestdagen-kinderen
  Feestdagen bij De Droomboom
  Opgroeien bestaat uit ontdekken, proberen, leren, vallen en weer opstaan en natuurlijk ook zorgeloos spelen. Dat kan iedere dag, maar op een feestdag is het extra leuk om als kind nieuwe ervaringen op te doen.
Toon meer >
Toon minder >