Bedrijfsnaam: Klankmeditatiecentrum Native Sounds
Adres: Oude Kerkstraat 3,
5861BM Wanssum
Telefoonnummer: 06-23432766
 • Klankmeditatie

Over ons

Het klankmeditatiecentrum Native Sounds van Hay Tissen is een klankmeditatiecentrum dat zich richt op het sjamanisme. Afhankelijk van het soort klacht past Hay diverse sjamanistische of Tibetaanse behandelingen toe. Kom en laat je meevoeren in de droom. Word één met de klank!

Neem contact op via:

Artikelen van Klankmeditatiecentrum Native Sounds

 • Sjamanistische-healing
  Sjamanistische healing kan jou in balans brengen
  Tegenwoordig richten we ons vooral op het bestrijden van symptomen. We hebben te weinig aandacht voor de oorzaak: we missen het geheel. Wanneer je een bepaalde klacht hebt, wil je lichaam je iets vertellen.
 • trillingen
  Het effect van trillingen op ons welzijn
  Trillingen hebben een grotere invloed op ons welzijn dan je misschien denkt. Dat komt omdat wij, in essentie, ook bestaan uit trillingen. Het lichaam maakt deel uit van een netwerk van energie, en deze energie kun je meten in frequenties en vibraties. Elke cel is verbonden met dit netwerk en heeft zijn eigen trillende energie.
 • hypnotrilling
  Doorbreek je negatieve gedachtespiraal met hypnotrilling
  Als er een negatieve gedachte je brein binnenkomt, zullen er snel meer volgen, tot je niet anders meer kan dan negatief nadenken. Het is immers zo dat alles waar je aandacht aan geeft, groeit. Dit geldt ook voor het negatieve.
 • stress
  Stress in het feestseizoen? Ontspan met klankbed!
  Het feestseizoen is een periode van veel gezelligheid. Samen met familie dineren, met vrienden borrelen en lange avonden feesten. Misschien kijk je er reikhalzend naar uit, en ben je al een tijd druk met de voorbereidingen bezig geweest.
 • knuffelen
  De kracht van knuffelen
  Je kunt in het leven te maken krijgen met allerlei zaken waar je door uit balans raakt. Stress, spanningen, relatieproblemen, ziekte of verlies. Soms ben je zo druk met het overleven van het dagelijks leven, dat contact met je gevoelens en lichaam moeilijk wordt.
 • klankmeditatie
  Klankmeditatie: even tijd voor jezelf
  Voor velen onder ons is het leven een continue race tegen de klok. Je wilt van alles tegelijk zijn. De beste werknemer, enthousiaste moeder, een fijne vriendin, sportief en gezond, een romantische partner.
 • klankschalen
  De waarde van de fluit en klankschalen bij een uitvaart
  Als je middenin het leven staat, denk je misschien niet vaak aan het afscheid. Maar natuurlijk krijgt iedereen te maken met de dood, of het nu gaat om een familielid, vriend, of jezelf.
 • hypnotrilling
  Minder onzeker door hypnotrilling
  Misschien was jij altijd al wel onzeker, durfde je als kind al niet op de voorgrond te treden. Had je het gevoel dat je zonder hulp of aanwijzingen eigenlijk niets goed kon. Daardoor voelde je je hulpeloos en waardeloos, maar hoopte je misschien dat later alles anders zou worden.
 • klankbed
  Echt even ontspannen? Denk eens aan een klankbed!
  Het is de vakantieperiode. Misschien kijk je al langere tijd reikhalzend uit naar tijd voor jezelf en wat rust. Lekker met de benen languit en boeken lezen, dutjes doen, uitwaaien.
 • trilling
  Genezing door trilling
  Met heel veel klachten kun je niet terecht bij de reguliere medische zorg. Je moet het zelf oplossen, of moet er maar mee leren leven. Als je wilt stoppen met roken, of van overtollige kilo’s af wilt.
 • sjamanisme
  Wat jij nog niet wist over sjamanisme
  Het doel van sjamanisme is helen. Door ons te helpen herinneren dat we verbonden zijn met de aarde, helpt sjamanisme ons met fysieke en spirituele healing. De sjamanistische geschiedenis gaat wel dertig tot veertigduizend jaar terug, en is daarmee een van de oudste spirituele denkwijzen.
 • klankmeditatie
  Klankmeditatie: wees precies waar je wilt zijn!
  Je hebt het gevoel dat je leven aan je voorbij vliegt. Naar jouw idee hoef je maar één keer met je ogen te knipperen en je vrije weekend is alweer over. Wanneer je een heerlijke wandeling in de natuur aan het maken bent, dwalen je gedachtes steeds af naar dat akkefietje met een collega dat je vorige week had, of naar die berg vuile was en stapel administratie die thuis op je liggen te wachten.
 • zorgen
  Vergeet je zorgen met het klankbed
  Je bent op een feestje. Als je om je heen kijkt, zie je allemaal vrolijke gezichten. Maar jij kunt je niet voegen in dit vrolijke gezelschap, omdat je je zorgen maakt.
 • verstoord-evenwicht
  'Proberen verstoord evenwicht weer in balans te brengen'
  Als je denkt dat het sjamanisme alleen maar voorkomt bij indianen, dan heb je het mis. Sjamanisme is van alle tijden, komt voor op élk werelddeel en is oorspronkelijk ontstaan in Oost-Siberië en Mongolië.
Toon meer >
Toon minder >