Bedrijfsnaam: Kliniek Alphen
Adres: Euromarkt 34,
2408BL Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172-766041
Website: www.ncpc.nl
 • Plastische chirurgie
 • Bodycontouring

Over ons

Kliniek Alphen biedt plastische chirurgie aan, waaronder ooglidcorrecties. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en nazorg staan centraal in de kliniek.

Neem contact op via:

Artikelen van Kliniek Alphen

 • plastische-chirurgie
  'Ik weet al resultaat van plastische chirurgie'
  John van der Werff: ‘Jaren geleden, aan het einde van mijn studie geneeskunde, was ik in Boston om een vriendin op te zoeken. Om het nuttige met het aangename te verenigen, bezocht ik het kinderbrandwondencentrum aldaar. Ik zag de hand- en plastisch chirurgen aan het werk om kinderen met ernstige brandwonden te helpen.
 • pigmentvlekken
  Neem afscheid van pigmentvlekken en ongewenste haargroei
  Het stijgen der jaren, zonschade en de invloed van hormonale veranderingen doen wat met je huid. Langzaam maar zeker zie je pigmentvlekjes verschijnen. En zitten daar ook ineens haartjes op je bovenlip?
 • zonschade
  Verdacht plekje op de huid?
  Zo rond de zomer hebben we vaak weer een mooi gebruinde huid. En als we de voorspellingen van klimaatdeskundigen mogen geloven, zullen de zomers in de toekomst alleen maar warmer worden. Maar dat de zon ook negatieve effecten op de huid kan hebben, is inmiddels ook ruimschoots bekend.
 • huid
  Lekker snel strakker in je vel
  Heb je last van een randje vet op je benen of buik, of stoor je je aan je lovehandles of cellulite?
 • Ontharen
  Ontharen? De tijd daarvoor is nú
  In de winter kun je je benen constant bedekken en maakt het gelukkig niet uit of je al een paar weken geen zin hebt om je benen te scheren. Niemand die het doorheeft!
 • handprobleem
  Voor je handprobleem naar de plastisch chirurg?
  Je handen zijn ontzettend belangrijk, want je doet er dagelijks van alles mee. Het is dan ook heel vervelend als je je handen niet of niet goed kunt gebruiken. Gelukkig is er wat aan te doen door de plastisch chirurg.
 • facelift
  Bang voor een facelift? Nergens voor nodig!
  Het verouderende gelaat noopt patiënten soms tot het verzoek om een facelift. Vaak is er al enige schroom om hiervoor naar de plastisch chirurg te gaan en in ons van oudsher calvinistische landje geldt toch de stelregel dat je in een gezond lijf niet moet snijden. Maar toch is daar de wens om de veroudering een halt toe te roepen, zelfs liever nog een tijdje terug te zetten in de tijd.
 • plastische-chirurgie
  Plastische chirurgie voor je hand
  Het gebeurt plastisch chirurg John van der Werff nog regelmatig dat patiënten zich openlijk afvragen waarom zij voor hun handprobleem naar hem zijn verwezen. Als hij ze dan vervolgens uitlegt dat de hand een van de meest ingewikkelde organen is die het menselijk lichaam kent wat betreft vorm en functie en dat plastisch chirurgen zich dagelijks met deze problemen bezighouden, kan hij ze geruststellen.
 • ooglidcorrecties
  Met een frisse blik het nieuwe jaar in
  De huid rond de ogen, het onder- of bovenooglid kan bij mensen al op jonge leeftijd haar stevigheid verliezen. En dit wordt na verloop van tijd alleen maar erger.
 • cosmetische-zorg
  Goede cosmetische zorg, dicht bij huis
  Het team van is klaar voor de winter. Zo vlak voor de feestdagen merkt het team dat het drukker wordt met cliënten die een cosmetisch ingreep overwegen.
 • borstkanker
  Het leven na borstkanker
  De kans op overleving na de behandeling is zeer groot, zeker in deze moderne tijd van screening en vroege diagnostiek. Er is een grote verscheidenheid aan mogelijkheden om borstkanker te behandelen.
 • vrouwenproblemen
  Een bereikbare oplossing voor vrouwenproblemen
  Praten over de ongemakken van een vrouw na doorgemaakte zwangerschappen en de gevolgen van de overgang lijken nog steeds een taboe. Daar waar we overal in en aan ons lichaam onderhoud plegen, is dit nog immer een onderbelicht aspect.
 • ooglidcorrectie
  'Patiënten vinden een ooglidcorrectie meevallen'
  Oog voor detail: dat is wat Marjorie Braam zeker heeft. In de ruim vijftien jaar ervaring die zij heeft als plastisch chirurg, heeft ze geleerd om goed te kijken en te luisteren naar wat patiënten eigenlijk willen. Als het gaat om bijvoorbeeld ooglidcorrecties, zal ze altijd kijken of er ook andere zaken kunnen bijdragen aan de tevredenheid van de klant.
Toon meer >
Toon minder >