fbpx
Bedrijfsnaam: Kliniek Alphen
Adres: Euromarkt 34,
2408BL Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172-766041
Website: www.ncpc.nl
 • Plastische chirurgie
 • Bodycontouring

Over ons

Kliniek Alphen biedt plastische chirurgie aan waarbij kwaliteit, persoonlijke aandacht en nazorg centraal staan. Je kunt er terecht voor ooglidcorrecties, plastische chirurgie en huidtherapieën.

Neem contact op via:

Artikelen van Kliniek Alphen
 • zonschade
  Verdacht plekje op de huid?
  Zo rond de zomer hebben we vaak weer een mooi gebruinde huid. En als we de voorspellingen van klimaatdeskundigen mogen geloven, zullen de zomers in de toekomst alleen maar warmer worden. Maar dat de zon ook negatieve effecten op de huid kan hebben, is inmiddels ook ruimschoots bekend.
 • huid
  Lekker snel strakker in je vel
  Heb je last van een randje vet op je benen of buik, of stoor je je aan je lovehandles of cellulite?
 • plastische-chirurgie
  'Ik weet al hoe het resultaat wordt na plastische chirurgie'
  John van der Werff: ‘Jaren geleden, aan het einde van mijn studie geneeskunde, was ik in Boston om een vriendin op te zoeken. Om het nuttige met het aangename te verenigen, bezocht ik het kinderbrandwondencentrum aldaar. Ik zag de hand- en plastisch chirurgen aan het werk om kinderen met ernstige brandwonden te helpen.
 • ooglidcorrectie
  'Patiënten vinden een ooglidcorrectie meevallen'
  Oog voor detail: dat is wat Marjorie Braam zeker heeft. In de ruim vijftien jaar ervaring die zij heeft als plastisch chirurg, heeft ze geleerd om goed te kijken en te luisteren naar wat patiënten eigenlijk willen. Als het gaat om bijvoorbeeld ooglidcorrecties, zal ze altijd kijken of er ook andere zaken kunnen bijdragen aan de tevredenheid van de klant.
Toon meer >
Toon minder >