Bedrijfsnaam: LaPerla Praktijk voor Huidverbetering
Adres: Jadedreef 22,
7828BH Emmen
Telefoonnummer: 06-51519643
 • Cupping
 • Huidverzorging
 • Huidverbetering

Over ons

Bij LaPerla is je huid in de juiste handen voor zichtbare en duurzame huidverbetering. Je kunt er terecht voor skincare facials, skincare peelings, phyto 5 behandelingen, collageen booster lichttherapie, huidverjonging met elastine en huidverfrissing met zuurstof.

Neem contact op via:

Artikelen van LaPerla Praktijk voor Huidverbetering

 • huid
  Een mooie en gezonde huid!
  Heb jij al honderden euro’s uitgegeven aan producten en heb je al heel wat keren in de stoel van de schoonheidsspecialist gelegen zonder zicht- en voelbaar resultaat? Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je alle tips van vriendinnen, moeders, buurvrouwen enzovoort al opgevolgd (want iedereen heeft wel ergens het beste gekocht of gedaan) zonder dat het geholpen heeft?
 • acne
  Last van acne? Zó kom je ervan af!
  Helaas, die pukkeltjes, puistjes en ontstekingen blijven niet beperkt tot de tienerjaren. Als je acne hebt, kan dat je gevoel van zelfvertrouwen behoorlijk sterk beïnvloeden. Daarnaast is het zo dat die lagen foundation en concealer je poriën verstoppen, waardoor je alleen maar meer kans hebt op nog meer puistjes en ontstekingen.
 • lichttherapie
  Wat lichttherapie voor jouw huid kan doen!
  Tot op hoge leeftijd een glad en rimpelloze huid: was dat maar mogelijk. Je baalt namelijk best van die fijne lijntjes en rimpeltjes rondom je ogen en mondhoeken. Ook merk je dat je huid slapper wordt en het lijkt wel alsof je poriën steeds grover worden… Ontdek wat een half uurtje ‘gezonde’ zon met je kan doen!
 • cupping
  Wat cupping voor jou kan doen
  Cupping is geen nieuwe behandeling, geen dure behandeling en zeker niet pijnlijk. Maar toch is deze techniek in Nederland nog redelijk onbekend. Cupping is een vereenvoudigde variant van de bindweefselmassage uit de Traditionele Chinese Geneeswijze.
 • dagcrème
  Neem jij een lik van je dagcrème?
  Niet alleen wat je in je mond steekt komt in het lichaam terecht, maar ook wat je op je huid smeert. Denk maar aan nicotinepleisters of medicijnen in een pleister.
 • huidproblemen
  Huidproblemen: boost je immuunsysteem en circulatie
  ‘Ik heb het zó druk!’ Dit is ongetwijfeld één van de meest gehoorde uitspraken van deze tijd.
 • lichttherapie,-lichtstralen,-huidbehandeling
  Wat licht voor jouw huid kan doen
  Ontdek wat een half uurtje ‘gezonde’ zon met je kan doen! Waan je even op een tropisch eiland, terwijl je huidstructuur zichtbaar verbetert.
Toon meer >
Toon minder >